Ελένη Μενεγάκη: Ο Άγγελος της έστειλε φωτό και… «της ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι»!
Media

Ελένη Μενεγάκη: Ο Άγγελος της έστειλε φωτό και… «της ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι»!

Ο Άγγελος Λάτσιος έστειλε στη μαμά του ένα μήνυμα και μία φωτογραφία δείχνοντάς της τι έπαθε και… της Ελένης Μενεγάκη, όπως τόνισε και η ίδια, της ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι!

Ο γιος της παρουσιάστριας πήγε στην παραλία και κάηκε και η Ελένη το αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής της.

agelos-eleni21.webp

«Ο γιος μου τώρα μου έστειλε φωτογραφία και μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι. “Κοιτά μανούλα χθες καήκαμε στη θάλασσα”! Κόκκινη η πλάτη! Θέλω και εσείς να τα λέτε στα παιδιά σας, εμένα έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου… Μου λέει καίει η πλάτη μου. Καίει η πλάτη σου; Για αυτό λέμε βάζουμε τα αντηλιακά και ακόμα και όταν λες δεν ήταν τόσο ο καιρός… Μην σου κάνω όλη τη συνομιλία. “Μα δεν φαινόταν ότι είχε τόσο πολύ ήλιο και θα καούμε”. Μα είσαι στη θάλασσα όμως και έκατσες 3 ώρες… Εεε θα καείς!», αποκάλυψε η παρουσιάστρια.

agelos.webp

Δείτε στο παρακάτω απόσπασμα την αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη με το μήνυμα που της έστειλε ο Άγγελος Λάτσιος και την εξόργισε!

Να σας θυμίσουμε ότι η παρουσιάστρια μετά από καιρό βγήκε έξω και πήγε στην επίδειξη μόδας των Miro και τη συνόδεψε ο 21χρονος γιος της που είναι ένας κούκλος!

Να σας θυμίσουμε ότι η Ελένη είπε στον αέρα της εκπομπής της: «Είμαι πάρα πολύ ωραία. Νιώθω ένα εσωτερικό γαργάλιμα… Είναι η χθεσινή μου βόλτα με τον γιο μου, τον Άγγελο. Μου φαινόταν τόσο περίεργο… Ρώτησα και τα τρία παιδιά μου. Τα ρώτησα με τη σειρά «παιδί μου θέλεις να έρθεις με τη μαμά σου να βγούμε μια φορά το χρόνο βγαίνω κι εγώ και θα ήθελα να πάμε μαζί, τρώω πρώτη πόρτα από το πρώτο. Τελείωσα το σχολείο, δεν θα είμαι εδώ όπως σου είπα, θα είμαι στο εξωτερικό. Πάω στο επόμενο… «θέλεις να έρθεις να πας με τη μανούλα παιδί μου;» μου απαντά «απαπα δεν μου αρέσουν αυτά, θα έχει φωτογράφους» και πάω στο τρίτο… και μου λέει «τι κάνουν εκεί;» και του λέω πας και κοιτάς την πασαρέλα και μου είπε «θέλω να έρθω…»»!

Και πρόσθεσε η Ελένη Μενεγάκη: «Μόνο τη Μαρίνα δεν ρώτησα… Εννιά και πέντε ξεκίνησε, 21:15 τέλειωσε, 21:30 ήμουν στο αυτοκίνητο και 21:40 ήμουν στο σπίτι μου. Ξεβαμμένη στις 10. 22:30 στο κρεβάτι μου…»!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved