Alev Alev: Η νέα δραματική σειρά του ΑΝΤ1
Media

Alev Alev: Η νέα δραματική σειρά του ΑΝΤ1

Ο ΑΝΤ1 προχωρά με ιδιαίτερη προσοχή τον σχεδιασμό του προγράμματός του για τη σεζόν 2023-2024, δίνοντας μεγάλη έμφαση στη μυθοπλασία.

Σε αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, πέρα από τις νέες σειρές «Η μάγισσα», «Ψυχοκόρες» και «Ο πρώτος από εμάς», οι ιθύνοντες του καναλιού έδωσαν το «πράσινο φως» σε ακόμα μία δραματική σειρά, η οποία, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, βασίζεται στο επιτυχημένο τουρκικό σίριαλ που φέρει τον τίτλο «Alev Alev» και προβλήθηκε το 2020.

Την παραγωγή θα αναλάβει η εταιρεία Tanweer και στο τιμόνι της σκηνοθεσίας θα βρίσκεται ο Γρήγορης Καραντινάκης. Αυτό το διάστημα γίνονται συζητήσεις για τη στελέχωση του καστ, ενώ με βάση τον αρχικό προγραμματισμό του σταθμού το σίριαλ θα προβάλλεται τρεις φορές την εβδομάδα.

Σύμφωνα με το σενάριο, στη σειρά παρακολουθούμε την ιστορία τριών γυναικών η ζωή των οποίων αλλάζει δραματικό μετά το ξέσπασμα μιας πυρκαγιάς κατά τη διάρκεια μιας φιλανθρωπικής εκδήλωσης. Μάλιστα, μία από αυτές είναι παντρεμένη με τον πρώην δήμαρχο της περιοχής.

Όμως, υφίσταται καθημερινά από τον σύζυγό της ψυχολογική και σωματική βία. Έτσι, στην προσπάθειά της να γλιτώσει εκείνη και το παιδί της, ψάχνει να βρει έναν τρόπο για να φύγει μακριά του. Όμως αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο μιας και εκείνος ισχυρίζεται στο περιβάλλον τους ότι η γυναίκα του είναι ψυχικά ασταθής...

Πηγή: My tv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved