Ελίνα Καντζά: Η παραμόρφωση στο πόδι της, οι αφόρητοι πόνοι & το χειρουργείο! «Έκλαιγα από τον πόνο»
Media

Ελίνα Καντζά: Η παραμόρφωση στο πόδι της, οι αφόρητοι πόνοι & το χειρουργείο! «Έκλαιγα από τον πόνο»

Στην εκπομπή Ζήσε αλλιώς φιλοξενήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (1-06) η Ελίνα Καντζά.

Το πρώην μοντέλο μίλησε για το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και την οδήγησε στο χειρουργείο καθώς το κότσι στο πόδι της, της δημιουργούσε αφόρητους πόνους και παραμόρφωση!

kantza-(2).jpg

«Από τα 20 μέχρι τα 30 άρχισε να αλλάζει πολύ το δεξί μου πόδι, το δεξί κότσι. Παραμορφώθηκε σε τέτοιο σημείο που έλεγα αν είναι από τώρα τόσο μεγάλο, τι θα κάνω αργότερα. Πόναγε πάρα πολύ. Έκανα υπομονή, ήταν και τα χρόνια που δούλευα τόσο πολύ και δεν είχα την πολυτέλεια να σταματήσω, δεν το σκεφτόμουν, ούτε ήξερα υπάρχει τρόπος να το λύσεις αυτό και να κάνεις χειρουργείο. Νόμιζα ότι ήταν για πιο μεγάλες γυναίκες και νομίζω ότι πιο πολύ γυναίκες το παθαίνουν γιατί είναι από τακούνια καθαρά, από την πίεση.

kantza-(3).jpg

Ήμουν από τα 20 μέχρι τα 30 και έλεγα ότι μπορεί να ακουστεί κάπως αλλά έλεγα ότι έχω πόδι γιαγιάς, γιατί ήταν τόσο παραμορφωμένο το δεξί μου πόδι. Το αριστερό είχε ξεκινήσει και θυμάμαι ότι γύρναγα από επιδείξεις, από δειγματισμούς και νομίζω ότι προκλήθηκε περισσότερο τις εποχές που δουλεύαμε πάρα πολύ με νυφικά. Γινόντουσαν πολλές εκθέσεις και επιδείξεις με νυφικά, γιατί έχει ένα βάρος το νυφικό και φουρό και όλα αυτά, οπότε το βάρος που θα υποστεί το πόδι είναι πολύ μεγαλύτερο από ότι στην κανονική ζωή με τα κανονικά ρούχα.

kantza-(1).jpg

Θυμάμαι ότι γύρναγα σπίτι μου έβγαζα τα παπούτσια, το κόκκαλο ήταν κόκκινο όπως είπε και ο γιατρός αυτή η ερυθρότητα και έκλαιγα από τον πόνο. Έλεγα αξίζει να δουλεύεις πολύ αλλά να το πληρώνεις έτσι; Και έτσι άρχισα να το ψάχνω τι μπορώ να κάνω.

1685633316125-56422220-kantza-(5).jpg

Το χειρουργείο είναι το καλύτερο πράγμα που έχω κάνει. Το να πάρεις την απόφαση είναι το δύσκολο μετά όχι μόνο δεν το μετανιώνεις λες γιατί δεν το έκανα νωρίτερα. Ξεκινάει σε πολλές γυναίκες που είναι πιο νέες από το αισθητικό κομμάτι που ντρέπονται ή που χαλάνε τα παπούτσια τους αλλά ο πόνος είναι που σε κάνει να το πάρεις απόφαση. Έκανα και στα δύο, στο δεξί ήταν πιο μεγάλο, στο αριστερό μικρότερο αλλά τότε ο γιατρός μου είπε ότι: αφού θα μπεις χειρουργείο θα πάρεις μία φορά τα φάρμακα, θα μείνεις μία φορά στο κρεβάτι καν’ τα και τα δύο», εξομολογήθηκε.

Δες το βίντεο από την εκπομπή

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved