Media

Survivor All Star: Η... μάχη των μαχών απόψε για το έπαθλο, να δουν δια ζώσης τους αγαπημένους τους

Survivor All Star: Απόψε (1/6) οι παίκτες, Μπλε και Κόκκινοι, αν κερδίσουν το έπαθλο επικοινωνίας, το μεγαλύτερο μέχρι σήμερα για την ψυχολογία τους, θα έχουν την ευκαιρία να γευματίσουν με τους δικούς τους που τόσο πολύ θέλουν να δουν. 

Χθες έπεσε πολύ κλάμα κατά τη διάρκεια του επεισοδίου όπως είδαμε αφού όλοι οι παίκτες είδαν και αγκάλιασαν τους αγαπημένους τους που έχουν ταξιδέψει μέχρι τον Άγιο Δομίνικο για το έπαθλο επικοινωνίας.

Όλοι έπαθαν σοκ, ενθουσιάστηκαν και φυσικά συγκινήθηκαν πολύ που μετά από τόσους πολλούς μήνες είχαν την ευκαιρία να αγγίξουν και να μιλήσουν με την οικογένειά τους.

Κανένας δεν κοιμήθηκε το ίδιο βράδυ με τη σύντομη συνάντηση που είχαν με τους δικούς τους, με τη λαχτάρα φυσικά να έρθει η στιγμή που θα ριχτούν στον αγώνα για να διεκδικήσουν λίγες στιγμές μαζί τους.

«Θα σπάσουμε τα πόδια μας για τη νίκη, δεν υπάρχει άλλη επιλογή» είπε συγκινημένος ο Τάκης Καραγκούνιας καθώς είδε και αγκάλιασε την κόρη του Ραφαηλία μετά από τόσους μήνες.

Οι Μαχητές, συγκεντρωμένοι στην καλύβα και έχοντας ανοίξει κουβέντα για τη σπουδαιότητα αυτού του επάθλου, συμφώνησαν όλοι ότι δεν υπάρχει δικαιολογία αν χάσουν. Η λαχτάρα τους να δουν τους αγαπημένους τους που έχουν ταξιδέψει τόσα χιλιόμετρα μόνο και μόνο για να είναι κοντά τους, είναι μεγάλη και έτσι ξεκαθάρισαν και εκείνοι από την πλευρά τους την πρόθεσή τους να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους για να κερδίσουν.

Τον προβληματισμό του εξέφρασε ο Κωνσταντίνος Βασάλος για τον αποψινό αγώνα καθώς δεν έπαιξε στον προηγούμενο αγώνα ως τραυματίας. Όμως, όπως είπε, θα ξεκινήσει με σκοπό να παίξει στα ματσαρίσματα αλλά δεν είναι σίγουρος ότι λόγω τραυματισμού θα καταφέρει να ολοκληρώσει τον αγώνα.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved