Survivor All Star: Πανηγύριζαν οι Κόκκινοι που κέρδισαν το έπαθλο - Απαρηγόρητος ο Μάριος Πρίαμος
Media

Survivor All Star: Πανηγύριζαν οι Κόκκινοι που κέρδισαν το έπαθλο - Απαρηγόρητος ο Μάριος Πρίαμος

Survivor All Star: Η ένταση και ο εκνευρισμός είχαν χτυπήσει... κόκκινο στο στίβο μάχης απόψε (1/6) καθώς Κόκκινοι και Μπλε ήθελαν με κάθε τρόπο και οποιοδήποτε κόστος να κερδίσουν το έπαθλο επικοινωνίας

Έχοντας δει λίγες ώρες πριν, μόλις για λίγα λεπτά, τα αγαπημένα τους πρόσωπα από την οικογένειά τους που ταξίδεψαν στον Άγιο Δομίνικο για να τους δουν από κοντά, έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους για να κατακτήσουν τη νίκη και να έχουν τη χαρά να επικοινωνήσουν με τους δικούς τους ανθρώπους που τόσο τους έχουν λείψει όλους αυτούς τους μήνες.

Έτσι, δεν πέρασε ούτε λεπτό κατά τη διάρκεια των ματσαρισμάτων που να μην υπάρξουν εντάσεις, φωνές, ακόμα και διακοπή του αγώνα λόγω της συμπεριφοράς του Τάκη που οι Μπλε ήθελαν να πάρει πέναλτι.

Τελικά ο αγώνας συνεχίστηκε όμως άξιζε η αναμονή για τους συγγενείς των Κόκκινων οι οποίοι τελικά ήταν και αυτοί που κατέκτησαν το έπαθλο επικοινωνίας, το μεγαλύτερο όλου του ριάλιτι επιβίωσης.

Παρά τη σθεναρή αντίδραση των Μπλε, οι Κόκκινοι ήταν εκείνοι που τελικά είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με τους δικούς τους ανθρώπους και να πουν τα νέα τους.

Δείτε το βίντεο με το τελευταίο ματσάρισμα και την ανακοίνωση του νικητή από τον Γιώργο Λιανό:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved