Κωνσταντίνος Κουφός: «Περιμένουμε το δεύτερο μωράκι μας... συζητάμε με τον μπέμπη στην κοιλίτσα»
Media

Κωνσταντίνος Κουφός: «Περιμένουμε το δεύτερο μωράκι μας... συζητάμε με τον μπέμπη στην κοιλίτσα»

Ο Κωνσταντίνος Κουφός μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για το νέο του τραγούδι, τον ερχομό του δεύτερου παιδιού του αλλά και για τη σχέση του με την σύζυγό του.

Το «MEGA Καλημέρα» βρέθηκε στα γυρίσματα του καινούριου βίντεο κλιπ του Κωνσταντίνου Κουφού για το τραγούδι «Αργά και βασανιστικά».

«Περιμένουμε το δεύτερο μωράκι μας, νιώθω ευλογία ο γιος μου θα αποκτήσει αδελφάκι. Είμαι χαζομπαμπάς! Καθόμαστε μαζί με τον γιο μου και την γυναίκα μου και συζητάμε με τον μπέμπη που είναι στην κοιλίτσα. Θέλω να κάνω και ενα και δυο και τρία και τέσσερα παιδιά…», ανέφερε αρχικά σχετικά με τον γιο του αλλά και το δεύτερο παιδί που περιμένουν με τη σύντροφό του.

kwnkouofficial_348255021_162406103464705_4570019489093433809_n.jpg

«Με τη σύντροφό μου είμαστε μαζί από το 2015, γνωριστήκαμε στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού μου «Η πιο ωραία στην Ελλάδα». Έχει δοκιμαστεί η σχέση μας με τη σύντροφό μου, υπήρξε μια περίοδος που ζηλεύαμε πολύ. Με έχουν φλερτάρει μπροστά στη σύντροφό μου, ενώ ήταν έγκυος. Η κοπέλα αυτή άφηνε υπονοούμενα ότι, κάτι συμβαίνει μεταξύ μας», συνέχισε ο τραγουδιστής.

Πώς αντιμετωπίζει τους τσακωμούς;

Ο Κωνσταντίνος Κουφός αποκάλυψε ότι, «σε έναν τσακωμό με την Μαργαρίτα θα κάνω πίσω εγώ, λέω ένα «ναι» και προχωράμε».

«Το κομμάτι «Η πιο ωραία στην Ελλάδα» έχει ακόμα τρομερή απήχηση, ευγνωμονώ τον Θεό. Το νέο μου τραγούδι «Αργά και βασανιστικά» είναι ένα τσιφτετέλι, το έχω γράψει εγώ. Η γυναίκα μου είναι πηγή έμπνευσης για τα τραγούδια μου. Θα σας καλέσω στον γάμο μου, μάλλον θα γίνει στην Κέρκυρα», ανέφερε σχετικά με το νέο του τραγούδι αλλά και τον γάμο του.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved