Τίνα Καμπίτση - Όρκος: «Ο Φίλιππος Ραζής προσπαθεί να σωθεί, τον έβαλαν φυλακή για να τον σκοτώσουν»
Media

Τίνα Καμπίτση - Όρκος: «Ο Φίλιππος Ραζής προσπαθεί να σωθεί, τον έβαλαν φυλακή για να τον σκοτώσουν»

Με ένα διπλό καθηλωτικό επεισόδιο, έπεσε η αυλαία του πρώτου κύκλου του «Όρκου II» και πλέον περιμένουμε με αγωνία τη νέα τηλεοπτική σεζόν για να δούμε τη συνέχεια της σειράς. Ευγενής ευαίσθητη και ειλικρινής, η Τίνα Καμπίτση, σεναριογράφος της σειράς της δημόσιας τηλεόρασης που αγαπήθηκε τόσο από το κοινό σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη.

Τι να περιμένουμε από Σεπτέμβριο στη συνέχεια του «Όρκου II»;

Θα αλλάξουν οι ζωές όλων των ηρώων. Το φινάλε του πρώτου κύκλου θα επηρεάσει όλο το δεύτερο κύκλο. Ο κεντρικός ήρωας, ο Φίλιππος Ραζής (σ.σ. Χρήστος Δούλης), θα μπει φυλακή. Οπότε ο δεύτερος κύκλος εξελίσσεται στις φυλακές. Άρα είχαμε έναν γιατρό που τον γνωρίσαμε στο περιβάλλον του νοσοκομείου να σώζει ζωές και τώρα θα τον δούμε να προσπαθεί να σώσει τη δική του ζωή πλέον, διότι τον έβαλαν στη φυλακή για να τον σκοτώσουν. Βλέπουμε έναν άνθρωπο να προσπαθεί να επιβιώσει όχι να αποδείξει την αθωότητά του. Το θέμα λοιπόν είναι αν θα τα καταφέρει να επιβιώσει και ποιο θα είναι το όπλο του. Τι θα τον βοηθήσει να κερδίσει αυτήν τη μάχη; Ο «Όρκος II» είναι η πορεία ενός ανθρώπου προς τη δικαίωση. Και η γυναίκα του, η Μαριτίνα (σ.σ. θάλεια Ματίκα), ζει δυστυχισμένη διότι ο άντρας της έχει καταδικαστεί άδικα, ενώ και η θάλεια (σ.σ. Εριέττα Μανούρη), που τον υπερασπίστηκε μέσα από τη δημοσιογραφική της πένα, έχει υποστεί και αυτή τις συνέπειες, καθώς έχασε τη δουλειά της. Ο κολλητός του, ο Ραφαήλ (σ.σ. Ιωάννης Παπαζήσης), βιώνει ένα προσωπικό πρόβλημα, έχει σκλήρυνση κατά πλάκας και του λείπει ο καλύτερός του φίλος, με αποτέλεσμα να νιώθει μια απίστευτη μοναξιά. Το χειρότερο που τους επηρεάζει όλους είναι το ότι ο πρωταγωνιστής, επειδή έχει καταλάβει πως θέλουν να σκοτώσουν και τον ίδιο και οποιονδήποτε έρχεται σε επαφή μαζί του, έχει απομονωθεί. Δεν δέχεται επισκεπτήρια, δεν μιλά στο τηλέφωνο. Όλα αυτά μέχρι το φινάλε του δεύτερου κύκλου που θα είναι ανατρεπτικό. Δεν θα σας το αποκαλύψω, αλλά πιστεύω είναι πολύ ωραίο.

10952094_785762488164773_6846341453699263587_n.jpg

Στο τέλος κερδίζει το καλό;

Πάντα θέλουμε να κερδίζει το καλό και στη ζωή και στη μυθοπλασία. Μπορεί να ακούγεται ρετρό, παλιακό και κοινότοπο, αλλά μόνο η αγάπη και η καλοσύνη μπορούν να σώσουν τον κόσμο. Εδώ, λοιπόν, τι θα κάνει η καλοσύνη; Οι ενέργειες των γιατρών της ιστορίας μας, που δεν είναι εκ του πονηρού, θα κάνουν το τέρας να φάει μόνο του τις σάρκες του. Αυτή είναι η πιο έξυπνη κίνηση για να χτυπήσεις το κακό. Να το στρέψεις ενάντια στον ίδιο του τον εαυτό. Το να βάλεις το καλό να πολεμήσει το κακό είναι λίγο παραμύθι, το να βάλεις όμως το κακό να αυτοκαταστραφεί νομίζω ότι είναι το ιδανικό.

Πηγή: 7 Μέρες TV

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved