Τα Καλύτερά μας Χρόνια: «Δεν ξέρω τι μας επιφυλάσσουν οι σεναριογράφοι στο τέλος για τον Δημήτρη»
Media

Τα Καλύτερά μας Χρόνια: «Δεν ξέρω τι μας επιφυλάσσουν οι σεναριογράφοι στο τέλος για τον Δημήτρη»

Επέστρεψε στην τηλεόραση για να υποδυθεί ένα ρόλο σε μια σειρά που μίλησε στις καρδιές όλων μας και σημάδεψε βαθιά και τον ίδιο. Ο Μιχάλης Οικονόμου ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει τον Δημήτρη των «Καλύτερών μας χρόνων», με την υπόσχεση ότι δεν θα χαθεί με την τηλεοπτική οικογένεια που δημιούργησε όλα αυτά τα χρόνια...

Είμαστε λίγο πριν από το φινάλε της σειράς τα «Καλύτερά μας χρόνια»...

Έχουμε πάρει στα χέρια μας τα τελευταία επεισόδια για να κλείσει η σεζόν και να ολοκληρωθεί η πορεία αυτής ης σειράς. Νιώθω απίστευτα ευγνώμων που ήμουν κομμάτι αυτής της δουλειάς, αυτού του συναρπαστικού πρότζεκτ που αγαπήθηκε πολύ από τον κόσμο και εκτιμήθηκε και καλλιτεχνικά. Έχουμε δεθεί με αυτό το team και είμαστε όντως μια οικογένεια, νιώθω ότι θα πάθουμε μια μίνι κατάθλιψη όταν τελειώσει, αλλά αυτό που μένει είναι κάτι πολύ γλυκό και κάτι που όχι μόνο δικαίωσε αλλά και υπερέβη κάθε προσδοκία μας. Ήταν ένα ταξίδι στην ιστορία της Ελλάδας, στις σχέσεις των ανθρώπων εκείνης της εποχής, τις τάσεις της μόδας, της μουσικής, του ντυσίματος, του στυλ και της πολιτικής, που αποτυπώθηκαν με ένα μαγικό τρόπο για μένα.

xronia-(3).jpg

Σύντομα θα αποχαιρετήσετε τον Δημήτρη και θα τον βάλετε στη μνήμη και την καρδιά σας, όπου και θα παραμείνει πια.

Δεν ξέρω πώς μπορεί να γίνει αυτό γιατί ο Δημήτρης δεν είναι κάτι που γεννήθηκε από το μηδέν. Είναι ένα δικό μου κομμάτι, το οποίο θα φέρω συνέχεια πια ούτως ή άλλως. Εγώ έχω ήδη αρχίσει να συγκινούμαι για αυτό το φινάλε, δεν ξέρω πώς θα νιώσω, αλλά δεν σκοπεύω να χαθώ με τα πρόσωπα με τα οποία ήρθαμε κοντά όλα αυτά τα χρόνια. Η ομορφιά αυτής της δουλειάς είναι ότι θα μείνει. Ελπίζω να μείνει στο ERTFLIX για χρόνια και να επιστρέφουμε σε αυτήν για να τη βλέπουμε ξανά με μια γλυκιά συγκίνηση. Προσωπικά, είναι κάτι που θα το κουβαλώ πάντα, γιατί μέσα από τη σειρά αυτή επανασυνδέθηκα με την τηλεόραση, στην οποία είχα χρόνια να δουλέψω. Και προσωπικά με εξέλιξε αλλά και ως ηθοποιό μέσα από όσα καλείται να κάνει ένας ηθοποιός στο γύρισμα. Ο Δημήτρης είναι ένας άνθρωπος που είχε όνειρα και τον είδαμε στο πέρασμα των χρόνων να τα διεκδικεί, είτε αυτά ήταν επαγγελματικά είτε προσωπικά. Όμως κάποια στιγμή άλλαξαν όλα και τώρα είναι απογοητευμένος. Είναι και θα γίνει ακόμα περισσότερο, γιατί με το που χάνει τις εκλογές αρχίζει ένα καινούργιο κομμάτι στη ζωή του. Είναι ένας άνθρωπος που πάντα προσπαθούσε για το καλύτερο, πολυμήχανος, έψαχνε την ευκαιρία, δεν φοβόταν να αλλάξει ιδιότητα και επάγγελμα, να κλείσει μαγαζιά, να αγοράσει μαγαζιά. Αλλά έχουν περάσει και αρκετά χρόνια από τότε που ξεκίνησε η σειρά, οπότε έχει βαρύνει ως άνθρωπος. Έχει άλλες αντοχές, έχει πληγωθεί πολύ, το κουβαλά αυτό που έγινε με τη Νανά και δεν ξέρω τι μας επιφυλάσσουν οι σεναριογράφοι για το τέλος.

Πηγή: 7 Μέρες TV

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved