«Ποιος Παπαδόπουλος;»: Βιβή - Περικλής παντρεύονται με κουμπάρους τους Παπαδόπουλους
Media

«Ποιος Παπαδόπουλος;»: Βιβή - Περικλής παντρεύονται με κουμπάρους τους Παπαδόπουλους

«Ποιος Παπαδόπουλος;» : Ενώ οι »Παπαδόπουλοι αποφάσισαν πως ήρθε η ώρα να συνεργαστούν επιτέλους για να μεγαλώσουν σωστά τα αγόρια τους, η Μελίνα και η Περιστέρα δεν λένε να σταματήσουν τους καβγάδες. Στο μεταξύ, η Βιβή λέει το «ναι» στον Περικλή και τα δύο ζεύγη των Παπαδόπουλων αναλαμβάνουν να τους παντρέψουν.

Τέλος οι τσακωμοί, οι διαφωνίες και οι ίντριγκες. .. Ή μήπως όχι; Τα δύο ζευγάρια των Παπαδόπουλων αποφασίζουν με... ωριμότητα να αφήσουν στην άκρη τις διαφορές τους και να συνεργαστούν αρμονικά για την από κοινού ανατροφή των παιδιών τους. Εξάλλου και οι τέσσερις είναι και νόμιμα πλέον συγκηδεμόνες των δύο αγοριών. Δυστυχώς όμως από την αρχή προσπαθούν να αποδείξουν οι μεν στους δε πόσο καλοί γονείς είναι... Και επειδή άκρη δεν βγαίνει, καταλήγουν ότι θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν τους ρόλους τους. Έτσι, η Περιστέρα και η Μελίνα αναλαμβάνουν τη σχολική μελέτη και τη συναισθηματική στήριξη των παιδιών, ενώ ο Γιάννης και ο Αρίστος τις εξωσχολικές δραστηριότητες. Τα προβλήματα στη σχέση των δύο μαμάδων αρχίζουν... Ως προς τη μελέτη των παιδιών, η Μελίνα έχει τη δική της άποψη, η Περιστέρα έχει εντελώς διαφορετική και καμία τους δεν υποχωρεί. Οι διαφωνίες τους είναι τόσο έντονες, που αποσυντονίζουν τα αγόρια. Ο Αρίστος και ο Γιάννης, από την άλλη, τα βρίσκουν, αφού έχουν αναλάβει τα... εύκολα. Κανονίζουν... μπασκετάκι με τα αγόρια και τους φίλους τους, όμως το παίζουν προπονητές και τα τρελαίνουν με τις οδηγίες τους. Τα αγόρια πάντως συνεργάζονται άψογα. Αγνοούν βέβαια ότι οι γονείς τους είναι αποφασισμένοι και σκοπεύουν να οργανώσουν μέχρι και ελεύθερο κάμπινγκ στον κήπο της βίλας προκειμένου να τους αποδείξουν πόσο τα αγαπούν.

1675703458878-823922763-POIOS-PAPADOPOULOS-S01-EPS_22.-14.jpg

Προσεχώς... καλοκαίρι και γάμος

Ο χρόνος κυλά, το καλοκαίρι πλησιάζει και τα παιδιά γράφουν τις τελικές εξετάσεις τους στο σχολείο. Η Μελίνα, η Περιστέρα και η Λίλα... ξεροσταλιάζουν έξω από τα κάγκελα, περιμένοντας τα αγόρια τους. Στο μεταξύ, η Περιστέρα ετοιμάζεται για την Α' Λυκείου, με στόχο να πραγματοποιήσει το όνειρό της. Ο Αρίστος, από τη μεριά του, αγωνιά για το μέλλον της αντιπροσωπείας του, αν και η Μελίνα κάνει τα πάντα για να τον ηρεμήσει. Σύντομα η Βιβή λέει το «ναι» στον Περικλή και εκείνος... σηκώνει τα μανίκια για να οργανώσει άμεσα τον γάμο. Κουμπάροι θα είναι η Μελίνα και ο Αρίστος, αλλά και ο Γιάννης με την Περιστέρα! Οι ετοιμασίες προχωρούν με γοργούς ρυθμούς, αν και η Βιβή τα βρίσκει σκούρα. Μπερδεύεται ανάμεσα σε... νυφικά, μπομπονιέρες και προσκλητήρια, κυρίως όμως την τρελαίνουν η Μελίνα, η Περιστέρα και η Λίλα με τις διαφωνίες τους στα οργανωτικά... Αυτό που τη στενοχωρεί βαθιά όμως είναι ότι η αδελφή της δεν θα καταφέρει να έρθει στον γάμο της.

POIS-PAPADOPOULOS-10.jpg

Πηγή: Τηλέραμα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved