Αποκαλυπτική η Έφη Πίκουλα: "Δεν έχουμε επικοινωνία με τον Γιάννη Παπαμιχαήλ, έχει περάσει δύσκολα"
Media

Αποκαλυπτική η Έφη Πίκουλα: "Δεν έχουμε επικοινωνία με τον Γιάννη Παπαμιχαήλ, έχει περάσει δύσκολα"

 Η Έφη Πίκουλα μίλησε μεταξύ άλλων για τον γάμο της με τον Τάκη Βουγιουκλάκη, αλλά αναφέρθηκε και στις σχέσεις με τον Γιάννη Παπαμιχαήλ.

Η Έφη Πίκουλα είπε χαρακτηριστικά: «Δεν έχω γράψει καμία ιστορία στον καλλιτεχνικό χώρο, έκανα μόνο ένα πέρασμα από κάποιες ταινίες που είχαν εμπορικότητα. Στον χώρο έκανα αυτό που ήθελα πάντα. Σταμάτησα γιατί ήθελα να σταματήσω. Την στιγμή που γνώρισα τον άντρα μου τον Τάκη ένιωσα την απόλυτη ευτυχία. Γνωριστήκαμε σε ένα γύρισμα, ήρθε με ένα απλό τριαντάφυλλο και με πλησίασε και από τότε ήμασταν μαζί. Όλη μου η ζωή ήταν ένα παραμύθι για αυτό όταν γυρίζω το χρόνο πίσω θλίβομαι».

efi_pikoula.jpg

Και σε άλλο σημείο τόνισ: «Η Αλίκη Βουγιουκλάκη με αγαπούσε πολύ, την αγαπούσα πολύ, ήταν πάρα πολύ όμορφα. Όταν γνωρίστηκα με τον άνδρα μου ήταν παραμονή Χριστουγέννων και μου ζήτησε να τον συνοδεύσω σε ένα gala που είχε διοργανώσει η Αλίκη. Εγώ τότε είχα αρνηθεί, λέγοντάς του πως το σπίτι δεν είναι δικό του και πρέπει να με καλέσει η Αλίκη. Περνάνε λίγες ημέρες και μου τηλεφωνεί για να με καλέσει. Με συγκίνησε. Η Αλίκη μου είχε χαρίσει κάποια προσωπικά της αντικείμενα και τα κρατάω μέχρι και σήμερα για εμένα».

Για τον Γιάννη Παπαμιχαήλ: «Δεν έχουμε επικοινωνία με τον Γιάννη Παπαμιχαήλ. Έχει περάσει πάρα πολύ δύσκολα, συνεχίζει να περνάει δύσκολα και δεν θα ήθελα να ασχοληθώ με αυτό».

DPG NETWORK

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved