«Έρωτας φυγάς» - Ζωή Ναλμπάνη: «Η Νάντια είναι ένα τρομαγμένο πλάσμα που μάχεται»
Media

«Έρωτας φυγάς» - Ζωή Ναλμπάνη: «Η Νάντια είναι ένα τρομαγμένο πλάσμα που μάχεται»

Η Ζωή Ναλμπάνη είναι μια ταλαντούχα ηθοποιός που πάντα έκανε ουσιαστικά καλλιτεχνικά βήματα κρατώντας χαμηλό προφίλ. Τη φετινή τηλεοπτική σεζόν επέστρεψε μετά από χρόνια στη μικρή οθόνη, μέσα από τη σειρά «Έρωτας φυγάς» του OPEN και την απολαμβάνουμε στον ρόλο της εισαγγελέως Νάντιας Μαρκοπούλου, μιας γυναίκας που παρά τα όσα έχουν συμβεί στη ζωή της, δεν παύει να μάχεται για τη δικαιοσύνη.

Επιστρέψατε τηλεοπτικά ύστερα από ένα αρκετά μεγάλο διάστημα απουσίαε. Σαε είχε λείψει το γύρισμα ως διαδικασία;

«Μου είχε λείψει πολύ... πόρο πολύ, γι' αυτό τώρα είμαι πολύ ενθουσιασμένη που είμαι σε αυτή την καθημερινή σειρά που έχει τρομερές απαιτήσεις και που παίξω με πολύ καλούς και καταξιωμένους ηθοποιούς του και θεάτρου, της τηλεόρασης και του κινηματογράφου».

Υποδύεστε τη Νάντια Μαρκοπούλου, μια δυναμική εισαγγελέα που έχει αρχίσει να μας ξεδιπλώνει τη δική της ιστορία.

«Έχει έρθει με απόσπαση από την Αθήνα. Είχε έναν κακοποιητικό σύζυγο ο οποίος όταν έχασε την έδρα του. γιατί ήταν πανεπιστημιακός, ξεκίνησε να πίνει και να ξεσπάει βάναυσα πάνω της. Είναι μια ταλαιπωρημένη γυναίκα που κατάφερε να γλιτώσει από τον άντρα της και να έρθει στην επαρχία της Μεσσήνης για να αναλάβει την εισαγγελία και να βάλει γενικότερα μια τάξη. Δεν έχει εμπιστοσύνη σε κανέναν και γι' αυτό προσπαθεί να πιάσει τις υποθέσεις από την αρχή. Είναι ένας άνθρωπος που υπερασπίζεται το δίκαιο με όλο του το είναι».

erotas-fygas.jpg

Όπως και ο Μιχάλης, στο πρόσωπο του οποίου γνώρισε ξανά τον έρωτα.

«Η Νάντια έχει διαβήτη και με αφορμή τη λιποθυμία της γνώρισε τον γιατρό με τον οποίο δημιούργησε μια πολύ ωραία σχέση που έφτασε στην πρόταση γάμου. Ο ένας ουσιαστικά ακούμπησε στον άλλον, γιατί και ο Μιχάλης έχει περάσει δύσκολα από την πρώην σύζυγό του, την Ελπίδα. Στον αντίποδα η Νάντια είναι μετρημένη κι έχει ευαισθησίες αν και τις κρύβει γιατί η δουλειά της είναι ανδροκρατούμενη».

erotas-fygas-(2).jpg

Δυστυχώς, ο ρόλος σας είναι ιδιαίτερα επίκαιρος καθώς η κακοποίηση γυναικών είναι ένα φαινόμενο που όχι μόνο δεν έχει εκλείψει αλλά είναι σε έξαρση.

«Γενικότερα φέτος οι σειρές προσπαθούν να αναδείξουν με τον τρόπο τους τη δυναμική πλευρά της γυναίκας, που στέκεται στα πόδια της είναι ανεξάρτητη και το οφείλει στον εαυτό της. Οι σύζυγοι πρέπει να είναι δίπλα τους στο πλαίσιο της συντροφικότητας και μόνο. Καμία γυναίκα δεν πρέπει να γίνεται υποχείριο κανενός και να ανέχεται συμπεριφορές. Η τηλεόραση έχει μεγάλη δύναμη και είναι πολύ σημαντικό να περνούν τόσο σημαντικό μηνύματα».

Πηγή: TV-24

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved