«Αυτή η Νύχτα Μένει» - Ιωάννης Απέργης: Τελικά θα είναι μαζί ο Πόντικας και η Μυρτώ;
Media

«Αυτή η Νύχτα Μένει» - Ιωάννης Απέργης: Τελικά θα είναι μαζί ο Πόντικας και η Μυρτώ;

Υποδύεται τον Πόντικα, μια από τις πιο συμπαθητικές φιγούρες της δραματικής σειράς του ALPHA «Αυτή η νύχτα μένει», που για χάρη της αγαπημένης του Μυρτώς δεν διστάζει να κάνει τις μεγαλύτερες υπερβάσεις. 

Ο λόγος για τον Ιωάννη Απέργη, που μας απέδειξε με τον καλύτερο τρόπο ότι μπορεί να διαχειριστεί με δεξιοτεχνία τόσο δραματικούς όσο και κωμικούς ρόλους. Ο ίδιος έχει λατρέψει τον ήρωά του και πλέον είναι πεπεισμένος ότι αν στη ζωή υπήρχαν πολλοί... Πόντικες, τότε θα ήμασταν πολύ καλύτεροι ως κοινωνία.

ayti-i-nixta-menei-(1).jpg

Τελικά η Μυρτώ βγαίνει από το ψυχιατρείο αλλά οι πικρές μνήμες παραμένουν εκεί που τις άφησε. Θα κάνει πισωγύρισμα;

«Ο Πόντικας θα κάνει τα πάντα για να την πάρει από το παρελθόν. Ακόμα και να μη μείνει στο σπίτι της. Η Βάσω μπορεί και να είναι το στήριγμά του σε αυτή τη δύσκολη φάση. Ισως να μείνουν εκεί».

Θα το γεννήσει τελικά το παιδί η Μυρτώ;

«Αν όλα πάνε καλά, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι έχουν στο μυαλό τους οι σεναριογράφοι. Εκείνος πάντως είναι διατεθειμένος να το μεγαλώσει σαν δικό του και το εννοεί. Γι' αυτό προσπαθεί να βρει και δεύτερη δουλειά».

nyxta-mirto-(4).jpg

Δεν ήταν εύκολη μια τέτοια απόφαση εκείνη την εποχή.

«Καθόλου και μάλιστα όταν γνωρίζουν όλοι τι έχει συμβεί. Νομίζω ότι σεναριακά θέλουμε να ακουμπήσουμε και πολύ καλώς, σε θέματα που αφορούν τη γυναίκα στη σημερινή εποχή όπως και στο ότι όταν μια γυναίκα λέει “όχι" είναι “όχι". Ζητήματα που έχουν να κάνουν με την κακοποίηση σε κάθε της μορφή και να τα στηλιτεύσουμε».

Ο Πόντικας και η Μυρτώ τελικό θα είναι μαζί;

«Νομίζω ότι η αγάπη και ο έρωτας θα έρθει λίγο πιο μετά. Βλέπουν και οι δύο ότι είναι μόνοι τους. Ο ένας έχει τον άλλον. Τότε οι άνθρωποι έκαναν οικογένεια κάποιες φορές κι από ανάγκη κι αγαπιόντουσαν εκ των υστέρων. Γίνονταν ουσιαστικά ο ένας στήριγμα του άλλου. Όπως του έχει πει η Μυρτώ: “Για μένα και τον πατέρα μου ήσουν κάτι παραπάνω από φίλος"».

nyxta-mirto-(1).jpg

Δεν δέχτηκε όμως την πρόταση γάμου!

«Δεν τη δέχτηκε γιατί ο Πόντικας είναι παρορμητικός και τηv αιφνιδίασε, δεν τηv περίμενε. Αυτή η πρόταση την τρόμαξε γιατί είναι ακόμα πολύ μπερδεμένη σε σχέση με τηv εγκυμοσύνη»

Θα τον ερωτευτεί;

«Δύσκολα έρχεται ο έρωτας σε αυτά τα ζευγάρια αλλά υπάρχει αγάπη. Και νομίζω ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή για τους δυο τους. Και τώρα τον αγαπάει ως φίλο. Δεν ξέρω αν θα καταφέρει να τον δει ως σύντροφο. Ο Πόντικας όμως δεν υπάρχει περίπτωση να την αφήσει μόνη. Θα βάλω βύσμα στους σεναριογράφους να καταλήξουν μαζί (γελάει). Μετά από τόσες μπόρες, ας βγει κι ένα ουράνιο τόξο».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved