IQ 160 - Σωρτήρης Δούβρης: «Λαυρέντης και Πηνελόπη δεν θα παντρευτούν!»
Media

IQ 160 - Σωρτήρης Δούβρης: «Λαυρέντης και Πηνελόπη δεν θα παντρευτούν!»

Διδάσκει στην «Καταπακτή», πρωταγωνιστεί στο πετυχημένο «IQ 160» του STAR παίζει (για λίγες παραστάσεις) στο έργο «Trans-port» στο Vault. Ο Σωτήρης Δούβρης θέλει ιδιαίτερες συστάσεις, ωστόσο εκείνος συστήνει τον ήρωα που υποδύεται, καλύτερα παρακάτω. Και όμως, όπως αποκαλύπτει ο ηθοποιός, αυτοί οι δύο άντρες έχουν κοινά.

Καιρός δεν ήταν οι δημιουργοί αυτής τnς χώρας να εκφραστούν;

«Kαιρός ήταν γενικά να πιστέψουμε αρχικά ότι μπορούμε να κάνουμε πράγματα στη χώρα μας και καιρός είναι πλέον να πιστέψουμε ότι μπορούμε να κάνουμε πράγματα που μπορούν να απευθύνονται και εκτός της ελληνικής αγοράς. Το πίστεψε ο κύριος Παπακαλιάτης, ευτυχώς, και άνοιξε τον δρόμο. Και τώρα πρέπει να ακολουθήσουμε κι εμείς».

IQ-160-1.jpg

Πρoς το παρόν, στην ελληνική αγορά υποδύεστε τον Λαυρέντη.

«Είναι πολύ ωραίος όμως και έχει πολλά στοιχεία από τον δικό μου χαρακτήρα. Το οργανωτικό που έχει για παράδειγμα, να μην αφήνει τίποτα στην τύχη, είναι έντονο στοιχείο και του Σωτήρη».

Τώρα όμως τα πράγματα στη ζωή του έχουν αρχίσει να περιπλέκονται.

«Πώς να μην μπλέκονται από τη στιγμή που αποφάσισε να κάνει οικογένεια, που είναι το ακριβώς αντίθετο από εκείνον; Τα ετερώνυμα πάντα έλκονται. Όταν είμαστε με έναν άνθρωπο, μας ελκύει το στοιχείο εκείνο που δεν έχουμε εμείς, στην πράξη μπορεί να μη βγαίνει αλλά όταν είναι κάποιος ερωτευμένος δεν τα κοιτά αυτά. Ο Λαυρέντης είναι ένας ήρωας πολύ γήινος και είναι ωραίο αντιστάθμισμα στην Πηνελόπη που πετάει στα σύννεφα. Χρειάζονται όμως και αυτοί οι ήρωες στη ζωή μας, σαν την Πηνελόπη, γιατί βλέπουν τον κόσμο με άλλα μάτια. Είναι αυτοί που κοιτάνε και λίγο τον ουρανό, γιατί εμείς κοιτάμε συνέχεια τη γη».

IQ-160-2.jpg

Άρα ο Λαυρέντης είναι ερωτευμένος;

«Και βέβαια είναι ερωτευμένος. Γι' αυτό και κάνει τόσο πολλή υπομονή. Αν δεν ήταν, θα της έκανε όλα τα χατίρια;».

Θα τους δούμε να παντρεύονται;

«Δεν νομίζω. Έτσι κι αλλιώς το έχουν ξεπεράσει το στάδιο του γάμου. Το θέμα τους είναι να είναι μαζί και να είναι καλά ως οικογένεια. Κάνουν σχέδια να μείνουν όλοι μαζί αυτό το διάστημα».

IQ-160-(2).jpg

Μοιραία όμως δεν θα καταλάβει ο Λαυρέντης τα συναισθήματα της Πηνελόπης για τον Αργύρη;

«Μιλάμε για δύο πολύ έξυπνους ήρωες και πολύ πραγματιστές. Νομίζω πως θα βάλουν μπροστά το καλό των παιδιών τους, γιατί αυτό τους ενδιαφέρει πάνω απ’ όλα και θα βρουν έναν τρόπο να συνυπάρχουν αρμονικά».

Πηγή: TV-24

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved