Αυτή η νύχτα μένει: Το Twitter υποκλίνεται στη Μαρία Κατσανδρή, και ας ξέκανε τη Μαρίνα!
Media

Αυτή η νύχτα μένει: Το Twitter υποκλίνεται στη Μαρία Κατσανδρή, και ας ξέκανε τη Μαρίνα!

Αυτή η νύχτα μένει: Στο αποψινό επεισόδιο, η Βρεττώ, κατά κόσμον Μαρία Κατσανδρή, προσπαθεί και καταφέρνει να εξαφανίσει τα ίχνη της νύφης της, της Μαρίνας που έχει φέρει τόσα δεινά στον γιο της και την οικογένειά τους. 

Στις πρώτες κιόλας σκηνές του αποψινού επεισοδίου είδαμε τη Βρεττώ να θάβει στον κήπο του σπιτιού της στο χωριό τη Μαρίνα την οποία προηγουμένως έχει δηλητηριάσει.

Όταν ο Χρήστος, ο γιος της, φτάνει στο σπίτι, εκείνη έχει προλάβει να εξαφανίσει κάθε ίχνος του αρρωστημένου σχεδίου της με το οποίο κατάφερε να αφαιρέσει τη ζωή της νύφης της.

Όταν τη ρωτάει πού είναι η Μαρίνα, εκείνη κάνει την ανήξερη. Του λέει ότι δεν είναι στο σπίτι, ότι έφυγε, χάθηκε.

maria-katsandri-ayti-i-nyxta-menei.jpg

Ο Χρήστος δεν την πιστεύει καθώς έμεναν μόνο λίγες ώρες πριν εκείνη πάει στην αστυνομία για να παραδοθεί και να πει όλη την αλήθεια.

Κάτι που δεν ήθελε σε καμιά περίπτωση η Βρεττώ καθώς θεωρούσε πως αν η Μαρίνα πήγαινε στην αστυνομία και τα αποκάλυπτε όλα, θα καταστρεφόταν η ζωή τόσο του γιου της όσο και των εγγονιών της.

Έτσι, αποφάσισε να πάρει τον νόμο στα χέρια της και να την σκοτώσει ώστε να αποτρέψει τα πάντα.

Οι συγκεκριμένες σκηνές ήταν πολύ δυνατές και σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσαν να αφήσουν αδιάφορους τους τηλεθεατές οι οποίοι με σχόλιά τους στο Twitter αποθέωσαν την υποκριτική δεινότητα της τηλεοπτικής Βρεττώς.

Δείτε παρακάτω κάποια χαρακτηριστικά tweets:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved