Media

Καλομοίρα: Θα καθίσει σε μία από τις θέσεις της κριτικής επιτροπής του Fame Story;

Gossip-tv Team

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» παραχώρησε συνέντευξη η Καλομοίρα. Η τραγουδίστρια βρίσκεται στην Ελλάδα με αφορμή το νέο της τραγούδι.

Η ίδια αναφέρθηκε στη Eurovision, στο J2US αλλά και στο Fame Story το οποίο αναμένεται να επιστρέψει την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν.

«Η Ελλάδα είναι η χώρα μου, είμαι Ελληνίδα. Έκανα και τεστ για το πόσο Ελληνίδα είμαι, και έβγαλε ότι είμαι 99,1%, το ίδιο και ο σύζυγός μου ο Γιώργος. Έχω ακούσει ότι θα είμαι στο J2US αλλά καλύτερα να πάρετε τον Νίκο Κοκλώνη», είπε αρχικά η τραγουδίστρια.

Για τα επαγγελματικά της ανέφερε: «Η πρώτη μου δουλειά σε νυχτερινό κέντρο ήταν μαζί με την Δέσποινα Βανδή. Είχα αργήσει και θυμάμαι ότι μου έκανε δήθεν παρατήρηση για την αργοπορία μου. Το πρώτο κομμάτι που τραγούδησα στην Ελλάδα ήταν της Καίτης Γαρμπή».

Θα ήθελε να είναι στην κριτική επιτροπή του Fame Story;
Η Καλομοίρα αποκάλυψε πως, «Μπορώ να προσφέρω στην κριτική επιτροπή του Fame Story γιατί έχω ζήσει αυτά που θα ζήσουν τα παιδιά. θα μπορούσα να πω συμβουλές στα παιδιά. Χάρηκα που επιστρέφει το Fame Story ήταν μία ωραία εμπειρία που πάντα θα μείνει στην καρδιά μου».

«Δεν ξέρω εάν θα ξαναπήγαινα στη Eurovision, λατρεύω τη μουσική και τη σκηνή», σχολίασε σχετικά με το εάν θα πήγαινε ξανά στην Eurovision.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved