”Να με μαστιγώνεις δεν θα πω για το συμβόλαιο της Μενεγάκη”
Media

”Να με μαστιγώνεις δεν θα πω για το συμβόλαιο της Μενεγάκη”

Για τα τηλεοπτικά πρόσωπα και την μελλοντική τους πορεία, μίλησε ο Τζώνυ Καλημέρης, στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και το "Πολύ μπλα μπλα".

Χαρακτήρισε την φετινή τηλεοπτική σεζόν, ως την πιο «περίεργη της ιδιωτικής τηλεόρασης» και αποκάλυψε ότι του λείπει η... μικρή οθόνη, αλλά από την άλλη λόγω συνθηκών, νιώθει και ανακουφισμένος που είναι εκτός.

Μιλώντας για την Ελένη Μενεγάκη, υποστήριξε για ακόμα μια φορά ότι εκείνος διαπραγματεύτηκε την μεταγραφή της από τον ΑΝΤ1 και όχι ο Γιάννης Λάτσιος, ενώ όπως είπε οι Γερμανοί έσπευσαν να της ανανεώσουν το συμβόλαιο καθώς «όταν έχεις έναν ογκόλιθο σαν την Ελένη, το σιγουρεύεις. Οι Γερμανοί δεν είναι αφελείς». Υποστήριξε ότι η Ελένη «έχει την ψυχραιμία, είναι έμπειρη και ξέρει ότι δεν μπορεί να είναι συνέχεια στην κορυφή».

Για τους Καραμεροχαριτάτους πιστεύει ότι «έπεσαν θύματα της γκρίνιας, αλλά δεν έκαναν κάτι κακό». Θεωρεί πάντως ότι «δεν τους έκανε καλό ότι σχολίασαν την φερόμενη εγκυμοσύνη της Φαίης».

Όσο για την Μαρία Μπεκατώρου, είναι όπως λέει: «Αποκάλυψη. Δεν την ήξερα και είναι μια μικρή μπάλα φωτιάς. Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Εγώ θα της έδινα εκπομπή».

Το καλό, σας το φυλάξαμε για το τέλος. Ο Τζώνυ Καλημέρης είναι σφίγγα. Μιλώντας για τα όσα έχουν ακουστεί περί «χρυσού συμβολαίου», της Ελένης Μενεγάκη ήταν κατηγορηματικός. «Να με μαστιγώνεις τρεις ώρες δεν θα σου πω πόσο κοστίζει το συμβόλαιο της Ελένης». Πηγή: star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved