Χρηστίδου: «Ήταν λάθος κίνηση που γύρισε στο Πρωινό ο Λιάγκας ενώ είχαν χωρίσει με την Φαίη Σκορδά»
Media

Χρηστίδου: «Ήταν λάθος κίνηση που γύρισε στο Πρωινό ο Λιάγκας ενώ είχαν χωρίσει με την Φαίη Σκορδά»

Με αφορμή τις δηλώσεις του Αντώνη Πρέκα στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι για τα τηλεοπτικά δρώμενα, η Σίσσυ Χρηστίδου σχολίασε την τηλεοπτική συνύπαρξη που είχε ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά  μετά τον χωρισμό τους.

«Ξέρεις τι δεν κατάλαβα ποτέ; Αν τελικά πέρα από την παρουσίαση, την επιμέλεια, την θεματολογία και την ανάλυση των θεμάτων ποιος από τους δύο την επέλεγε και την καθόριζε; Η Φαίη κάνει και φέτος ενημέρωση και δεν ήθελε να φύγει τελείως αυτό το κομμάτι. Καταλαβαίνω ότι ο Γιώργος χειριζόταν πιο πολύ αυτό το κομμάτι κι ήθελε να έχει περισσότερο έλεγχο; Δεν κάνει ενημέρωση όπως ο Γιώργος Λιάγκας.

Stigmiotypo-plhroys-o8onhs-462023-10303-mm.jpg

Δεν έχει καμία σχέση η προσέγγιση. Είναι κουμπωμένο επάνω της και δεν έχει καμία σχέση με αυτό που κάνει ο Γιώργος και που έκανε όταν ήταν η Φαίη εκεί. Εγώ διαφωνώ και μου αρέσει πολύ ο τρόπος που το προσεγγίζει η Φαίη ειλικρινά. Από αυτό που βλέπω καταλαβαίνω ότι η Φαίη είπε εγώ έτσι το ήθελα να το κάνω κι ενδεχομένως δεν ήθελε ο Γιώργος κι ο ΑΝΤ1. Ο ΣΚΑΙ της έδωσε τον χώρο να το κάνει με τον τρόπο που η ίδια επιθυμεί και τώρα της βγαίνει.

Αυτό προσαρμόζεται και με τις περιόδους κι υπάρχουν περίοδοι που είναι μεγαλύτερη η επικαιρότητα και περίοδοι που είναι πιο χαλαρή. Εξαρτάται από την εποχή» είπε για να καταλήξει:

xtistidou.jpg

«Για εμένα η λάθος κίνηση ήταν ότι γύρισε ο Γιώργος Λιάγκας ενώ είχαν χωρίσει. Αυτό προδίδει διαφορετικές απόψεις το λιγότερο. Το να επιστρέψει ο Γιώργος δίπλα της θεωρούσα ότι ήταν μοιραίο ότι μπορεί να μην μακροημερεύσει. Όταν ένα ζευγάρι φτάνει στον χωρισμό -εκτός αν είσαι η Άννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας και έχουν περάσει 20 χρόνια- θεωρώ ότι είναι πολύ δύσκολο. Εδώ βλέπεις ζευγάρια που είναι παντρεμένα, κάνουν αυτήν την δουλειά μαζί και χωρίζουν. Ήταν μία κίνηση που είχε πολύ μεγάλο ρίσκο. Αν η Φαίη πήγαινε πίσω, θα το έπαιρνε πίσω αυτό. Θα σταματούσε», είπε.

Δες το απόσπασμα από την εκπομπή

DPG NETWORK

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved