Survivor All Star: Ανατροπή στη δεύτερη ασυλία! Η ομάδα που χάνει & ο νέος υποψήφιος μετά τον Βασάλο
Media

Survivor All Star: Ανατροπή στη δεύτερη ασυλία! Η ομάδα που χάνει & ο νέος υποψήφιος μετά τον Βασάλο

Survivor All Star spoiler: Μπορεί απόψε να μην έχει –όπως είναι ήδη γνωστό νέο επεισόδιο- όμως το ριάλιτι επιστρέφει δυναμικά από Δευτέρα!

Το τρέιλερ για το νέο επεισόδιο έχει κυκλοφορήσει και σε αυτό είδαμε από πανηγυρισμούς για την αποχώρηση του Τάκη μέχρι και νέες αποκαλύψεις στο συμβούλιο.

SURVIVOR-ALL-STAR.jpg

Το σημαντικό όμως είναι, μιας που οδεύουμε προς τον τελικό, οι αγώνες της ασυλίας και οι νέοι υποψήφιοι.

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν και τα μεταφέρουμε, όπως πάντα με κάθε επιφύλαξη, στο επεισόδιο της Δευτέρας την ασυλία κερδίζει η ομάδα των μπλε κι έτσι οι κόκκινοι θα κληθούν να «δώσουν» τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση από την ομάδα τους που θα είναι ξανά ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

survivor-1-18.jpg

Στο επεισόδιο της Τρίτης όμως το σερί των μπλε σπάει κι έτσι οι παίκτες της μπλε ομάδας χάσουν την ασυλία και στο συμβούλιο θα ψηφίσουν προς αποχώρηση τον Γιώργο Ασημακόπουλο!

Να σας θυμίσουμε ότι στο τελευταίο επεισόδιο της εβδομάδας ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την αποχώρηση του Τάκη λέγοντας:

«Είναι μια αποχώρηση η οποία έχει ξεχωριστή σημασία. Αυτή τη στιγμή είστε 11 άτομα εδώ μέσα. Μετά από αυτή την αποχώρηση θα έχουμε φτάσει στη δεκάδα του Survivor All Star. 38 άτομα πέρασαν από το Survivor All Star και θα έχουν μείνει πλέονοι 10 που θα προχωρήσουν στην τελική ευθεία. Ήρθε η ώρα λοιπόν να περάσουμε στην ανακοίνωση. Ο παίκτης ή η παίκτρια που αποχωρεί απόψε από το Survivor All Star είναι ο Τάκης Καραγκούνιας».

Στο άκουσμα της ανακοίνωσης του αποτελέσματος, ο Νίκος Μπάρτζης κραύγασε «ναι» προκαλώντας την έκπληξη των παικτών αλλά και του παρουσιαστή και ο Τάκης υπογράμμισε: «Χαίρομαι, Γιώργο, γιατί χάρηκε ο Νίκος Μπάρτζης! Δεν θέλω να συνεχίσω τίποτα άλλο. Τώρα χάρηκε και ο Μπόγδανος αλλά αυτός δεν το έδειξε, δεν πειράζει».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved