Αυτή η νύχτα μένει: Η «Νίτσα» έδωσε spoiler για τη σχέση της με τον «Γιώργη»: Σφίγγεται η ψυχή μας
Media

Αυτή η νύχτα μένει: Η «Νίτσα» έδωσε spoiler για τη σχέση της με τον «Γιώργη»: Σφίγγεται η ψυχή μας

Στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (4-06) η Κόρα Καρβούνη.

Η σπουδαία ηθοποιός, η οποία φέτος δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας στην επιτυχημένη σειρά του Alpha «Αυτή η νύχτα μένει», έδωσε spoiler αναφορικά με το μέλλον της Νίτσας με τον Γιώργη και αν θα μάθει για τη νύχτα πάθους που έζησε με τον ανιψιό του, Τάσο.

nyxta.jpg

«Σφίγγεται κι εμάς η ψυχή μας για το τι θα γίνει στη συνέχεια. Κάθε φορά που παίρνουμε το σενάριο είμαστε πάρα πολύ αγχωμένοι, γιατί οδεύουμε προς το τέλος και οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και καταιγιστικές και δεν θεωρώ ότι θα είναι όλα τόσο ευοίωνα.

karvouni-(2).jpg

Αν κι εγώ, σαν θεατής, θα ήθελα πραγματικά να υπάρξει μέσα σε αυτή τη σκοτεινιά ένα αίσιο τέλος, έστω για κάποιους και γιατί ουσιαστικά υπάρχει ανάγκη στην εποχή μας να δούμε κάτι ευοίωνο. Το έχουμε ανάγκη σαν άνθρωποι. Για αυτό και πολλοί θεατές λένε “μη μας τους χαλάσετε”.

karvouni-(3).jpg

Είναι σπάνια η αγάπη του Γιώργη και για αυτό έχει αγαπηθεί τόσο πολύ από τον κόσμο αυτό το ζευγάρι… Μην ξεχνάμε ότι ο Γιώργης την αγαπάει τόσο πολύ τη Νίτσα, είναι τέτοιος άνθρωπος που ίσως και να μπορεί να συγχωρήσει πάρα πολλά πράγματα», είπε μεταξύ άλλων

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved