Μάγια Τσόκλη: «Με τα ψεύτικα ποσά που έγραφαν, εμφανίστηκα ως το «μούτρο» που κλέβει το δημόσιο»
Media

Μάγια Τσόκλη: «Με τα ψεύτικα ποσά που έγραφαν, εμφανίστηκα ως το «μούτρο» που κλέβει το δημόσιο»

Η Μάγια Τσόκλη μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για την 10ετή αποχή της από την τηλεόραση, την συνεργασία και το «παιδί» με τον πρώην σύντροφό της, αλλά και για την απώλεια που δεν ξεπέρασε.

Η δημοσιογράφος και πρώην πολιτικός μίλησε για την αποχή της από την τηλεόραση.

«Πέρασαν σχεδόν 10 χρόνια από την τηλεοπτική μου αποχή. Είναι φυσικό να συνεργάζομαι με τον Χρόνη Πεχλιβανίδη, συνεργαζόμαστε χωρίς να λέμε πολλά. Άλλοι κάνουν παιδιά, εμάς το «παιδί» μας ήταν το να ταξιδεύουμε. Δεν έπαιξε ρόλο που χωρίσαμε, παραμένουμε γονείς αυτού του παιδιού. Ο συνδυασμός του ταξιδιού με την δημοσιογραφία είναι η βασική μου ιδιότητα. Δεν μου έχουν προτείνει διαφορετικά πράγματα από αυτά που κάνω, το έχω παράπονο, μόνο εγώ προτείνω. Δεν μου έχουν ζητήσει να κάνω ούτε μία διαφήμιση, ενώ έχει κάνει και η «κουτσή Μαρία». Με έχουν κουράσει οι εκπομπές λόγου, μου αρέσουν τα τηλεπαιχνίδια. Μπορεί να έκανα μία εκπομπή γνώσεων», είπε αρχικά η Μάγια Τσόκλη.

MAGIA.jpg

Για την πολιτική, έκανε την αυτοκριτική της.

Η πολιτική ήταν ένα λάθος που έκανα, δεν είχα τα προσόντα, πίστευα ότι θα τα κατάφερνα. Ήταν πολιτικά στοχευμένο όταν έλεγαν ότι κάνω πολύ ακριβές παραγωγές, δεν είχα κάποιον να με υποστηρίξει. Έγραφαν ότι παίρνω 100.000 ευρώ από την ΕΡΤ κάτι που δεν ίσχυε, εγώ έπαιρνα 3.000 ευρώ το επεισόδιο. Με τα ψεύτικα ποσά που έγραφαν ότι παίρνω, εμφανίστηκα ως το «μούτρο» που κλέβει το δημόσιο», υπογράμμισε η Μάγια Τσόκλη.

magia_tsokli.jpg

Για το πρόβλημα υγείας της αποκάλυψε πως, «Δεν μου έκανε εντύπωση όταν έμαθα ότι νοσούσα, κάπου έπρεπε να ξεσπάσει όλο αυτό. Σε κάθε ασθένεια, η αρχή είναι δύσκολη. Μία τέτοια διαδικασία σε αλλάζει ως άνθρωπο».

«Ο γιος μου είναι στην εφηβεία, δεν δείχνει να έχει πάρει κάτι από εμένα μέχρι στιγμής. Το να χάσεις γονιό σε μικρή ηλικία, όπως εγώ σίγουρα δημιουργεί τραύματα», δήλωσε κλείνοντας.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved