Η αποκάλυψη του Πανταζή για τον Κακέτση: «Δεν ήθελε να βλέπει κανέναν, λες και ήθελε να πεθάνει»
Media

Η αποκάλυψη του Πανταζή για τον Κακέτση: «Δεν ήθελε να βλέπει κανέναν, λες και ήθελε να πεθάνει»

Στο πλατό της εκπομπής Το Πρωινό φιλοξενήθηκε το πρωί της Δευτέρας (5-06) ο Λευτέρης Πανταζής.

Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων έκανε και μια αποκάλυψη για τις τελευταίες στιγμές του Στηβ Κακέτση, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν μερικές ημέρες.

pantazis-(1).jpg

«Και ο Στηβ μου στάθηκε κι εγώ του στάθηκα στις δύσκολες στιγμές. Όταν ο Στηβ μπήκε στη φυλακή, θα το πω και δεν πειράζει, εγώ δούλευα 30 μέρες χωρίς να πληρώνομαι. Για ένα μήνα, μέχρι να καθαρίσει το θέμα του με τη φυλακή, δεν πήρα ούτε μία δεκάρα. Δούλεψα χωρίς να πληρωθώ, του στάθηκα και δεν το ξέχασε ποτέ. Πάντα ο Στηβ με προστάτευε. Η Νεράιδα ήταν ένα θρυλικό μαγαζί και αυτός ήταν ένας πολεμιστής, υπερήφανος.

pantazis-(3).jpg

Άμα του ζητούσες βοήθεια, την άλλη μέρα την είχες. Τον έπαιρνα τηλέφωνο, δεν ήθελε να δει κανέναν σε αυτή την κατάσταση που βρισκόταν. Ήταν σαν να έκοψαν τα φτερά από έναν αετό. Δεν ήθελε να βλέπει κανέναν, λες και ήθελε να πεθάνει. Δεν μου σήκωνε το τηλέφωνο, αλλά με τους φίλους του και τα ξαδέρφια του μιλούσα», είπε ο Λευτέρης Πανταζής για να να καταλήξει:

pantazis-(2).jpg

«Αγαπήσαμε και οι δύο την Άντζελα Δημητρίου. Ποτέ δεν είχαμε συζητήσει με τον Στηβ για τις σχέσεις μας με την Άντζελα, αυτά είναι παιχνίδια της καρδιάς»

DPG NETWORK

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved