«Αυτό που συμβαίνει φέτος δεν της αξίζει. Αν ήμουν Ελένη, δεν θα ξαναγύριζα στην τηλεόραση»
Media

«Αυτό που συμβαίνει φέτος δεν της αξίζει. Αν ήμουν Ελένη, δεν θα ξαναγύριζα στην τηλεόραση»

Η Τίνα Μεσσαροπούλου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή, The 2night Show και σχολίασε τα τηλεοπτικά πρόσωπα μεταξύ των οποίων η Ελένη Μενεγάκη και η Φαίη Σκορδά.

Η Τίνα Μεσσαροπούλου είπε για την Ελένη Μενεγάκη: «Νομίζω ότι αυτό που συμβαίνει φέτος δεν της αξίζει. Αν ήμουν Ελένη δεν θα ξαναγύριζα στην τηλεόραση. Είναι διατεθειμένη να κάνει κάτι άλλο; Θα ήθελα να τη δω σε βραδινό με τον τρόπο που κάνει συνεντεύξεις η Ελένη.

Το θέμα είναι πόσο πια δεν θα συμβαδίζει το ποσοστό τηλεθέασης με τα εμπορικά; Γιατί μια Ελένη Μενεγάκη που θεωρείται τοπ και να τη μετράς με νούμερα τηλεθέασης; Έτσι όπως βλέπω σήμερα την Ελένη Μενεγάκη νομίζω ότι έχει κλείσει αυτός ο κύκλος εκπομπών».

tina23.jpg

Για τον Γιώργο Λιάγκα, είπε: «Είναι μαχητής, στους επιτυχημένους της χρονιάς».

Για τη Φαίη Σκορδά, δήλωσε: «Η Φαίη έκανε το απονενοημένο. Έβλεπα προς τα πού πάει η κατάσταση. Αλλά κανείς δεν περίμενε ότι η Φαίη θα φύγει. Ο λόγος που έφυγε τελικά το βρήκε μπροστά της. Το κόκκινο πανί ήταν και η ενημέρωση και βρέθηκε στον ΣΚΑΪ όπου φορτώθηκε την ενημέρωση. Το παλεύει πολύ».

Για την Κατερίνα Καινούργιου, τόνισε: «Είναι μαχήτρια και το παλεύει. Έχει μια εκπομπή με τεράστιο ανταγωνισμό. Έχει παγιωθεί πλέον και είναι μια επιτυχημένη παρουσιάστρια, υπάρχει μια μεγάλη μερίδα κοινού που παρακολουθεί Super Kατερίνα».

Για τη Σίσσυ Χρηστίδου, είπε: «Η Σίσσυ μου αρέσει πάρα πολύ γιατί έχει το τσαγανό να καταπιαστεί με θέματα που κάποιος μπορεί να της πει “δεν το ‘χεις” και όμως τη βρίσκω πολύ αξιοπρεπή σε αυτό που κάνει».

tina.jpg

Για τη Δανάη Μπάρκα ανέφερε: «Η Δανάη Μπάρκα βγάζει μια θετική διάθεση. Κατά καιρούς έχω διαφωνήσει με τον τρόπο που διαχειρίζεται την εικόνα της. Κάθε μέρα μαθαίνει όλο και περισσότερο».

Για τον Γιώργο Λιανό, τόνισε: «Αν κανείς αντιληφθεί το χιούμορ του, είναι ένα πολυεργαλείο, το κατάλαβαν εγκαίρως τα κανάλια».

Και για την Μπέττυ Μαγγίρα, δήλωσε: «Η Μπέττυ μου αρέσει πάρα πολύ, έχει το σύνολο. Φαίνεται η εκπομπή από τα τρέιλερ».

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved