Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Η απιστία του συντρόφου της και ο λόγος που δεν την άφηνε να δουλέψει
Media

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Η απιστία του συντρόφου της και ο λόγος που δεν την άφηνε να δουλέψει

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή, The 2Night Show και μίλησε μεταξύ άλλων για τον πρόσφατο χωρισμό της, που δυσκολεύτηκε να ξεπεράσει.

Αρχικά ανέφερε: «Όταν χωρίζουν οι άνθρωποι, κάποιοι σκέφτονται τα καλά και κάποιοι τα κακά. Εγώ κρατώ μόνο τα καλά, προχωράω. Δεν θα σου πω ότι δεν έκλαψα, δεν πόνεσα και δεν ένιωσα θυμό. Πέρασα όλα αυτά τα στάδια. Νιώθω μόνο αγάπη και εύχομαι τα καλύτερα. Πλέον μιλάμε σε καθημερινή βάση, πολιτισμός».

Και πρόσθεσε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Όλα αλλάζουν, τα πάντα ρει και οι σχέσεις περνάνε σε άλλο επίπεδο. Εγώ πλέον συμβουλεύομαι τον πρώην σύντροφό μου σε ό,τι θέλω, το ίδιο και εκείνος. Δηλαδή τι; Χωρίζεις και πρέπει να γίνεσαι εχθρός; Εγώ δεν συμφωνώ».

evridiki9.jpg

Και τόνισε: «Οι γονείς μου στεναχωρήθηκαν όταν χώρισα, γιατί μας είχαν συνηθίζει μαζί και αγαπούσαν τον πρώην σύντροφό μου. Αλλά πλέον ο μπαμπάς μου προχθές γύρισε και μου είπε: τελικά είναι καλύτερο που χώρισες, είσαι πιο χαμογελαστή, έχεις ζωντανέψει, σου έχουν έρθει και οι δουλειές η μία πίσω απ’ την άλλη.

Γιατί δεν με άφηνε και να δουλεύω (ο πρώην σύντροφος), δεν ήθελε. Δεν ήθελε να κουράζομαι, ήθελε να μου τα προσφέρει. Ωραία πέρασα αλλά πλέον νιώθω ότι μπορώ και μόνη μου να προσφέρω τα πάντα στον εαυτό μου».

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved