Αφροδίτη Γραμμέλη: H καθησυχαστική παρέμβαση on air - «Είμαι καλά»
Media

Αφροδίτη Γραμμέλη: H καθησυχαστική παρέμβαση on air - «Είμαι καλά»

Χωρίς την παρουσία της Αφροδίτης Γραμμέλης βγήκε στον αέρα το «Πρωινό μας», με την Φαίη Σκορδά να αφιερώνει λίγο χρόνο από την εκπομπή της για να μιλήσει για την live λιποθυμία της συνεργάτιδάς της που την οδήγησε στο νοσοκομείο.

«Γνωρίζω ότι κι εσείς ανησυχήσατε πολύ. Περαστικά Αφροδίτη μας, είναι καλά, ξεκουράζεται παρότι σκέφτεται σύντομα να επιστρέψει. Είναι μια χαρά κι αν μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί της αν έχει όρεξη, την σκεπτόμαστε και την αγαπάμε πάρα πολύ. Σε μένα ήρθαν άπειρα μηνύματα από δημοσιογράφους και γνωστούς.

Εμένα δεν μου έχει ξανατύχει, είναι ανθρώπινο όμως. Θεώρησα σωστό να πάρω την κάμερα από την Αφροδίτη και να πάω το πλάνο στην κουζίνα. Το θέμα είναι ότι όλα είναι καλά.

1674931274745-513951027-skor.jpg

Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής δεν θα ήθελα να φανεί καθόλου η Αφροδίτη» είπε και η δημοσιογράφος βγήκε στον αέρα.

«Σας ευχαριστώ που είστε δίπλα μου. Είμαι λίγο ταλαιπωρημένη αλλά είμαι καλά. Δεν έχω το κουράγιο να απαντήσω σε όλα τα μηνύματα. Ευχαριστώ όλον τον κόσμο για το ενδιαφέρον του» είπε μεταξύ άλλων.

afroditi-grammeli.jpg

Εν τω μεταξύ, η Αφροδίτη Γραμμέλη και χθες, λίγες ώρες μετά τη λιποθυμία της, έκανε μια ανάρτηση στο Instagram από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν, για να ευχαριστήσει τον κόσμο που ανησύχησε αλλά και τους γιατρούς που τη φροντίζουν.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved