Φλωρινιώτης: Συγκινεί η σύζυγός του, Μάχη: «Ήταν ξαφνικό! Δεν περιμέναμε αυτή την κατάληξη»
Media

Φλωρινιώτης: Συγκινεί η σύζυγός του, Μάχη: «Ήταν ξαφνικό! Δεν περιμέναμε αυτή την κατάληξη»

Συγκινεί η σύζυγος του Γιάννη Φλωρινιώτη, Μάχη στην εκπομπή, Το πρωινό.

Ο γνωστός τραγουδιστής νοσηλευόταν στο νοσοκομείο "Σωτηρία" με πνευμονικό οίδημα και άφησε την τελευταία του πνοή στα 76 του χρόνια.

Η Μάχη Φλωρινιώτη είπε συγκινημένη για τον καλλιτέχνη:

«Μας ήρθε ξαφνικό γιατί δεν περιμέναμε να επιδεινωθεί τόσο πολύ η κατάστασή του. Ήταν στο νοσοκομείο, είχε μπει από την Πέμπτη. Είχε χαμηλό οξυγόνο κι επειδή εγώ είχα φοβηθεί, τον πήγα. Δεν περιμέναμε όμως αυτή την κατάληξη. Δεν είναι η πρώτη φορά που μπαίνει ο Γιάννης στο νοσοκομείο, σε πέντε νοσοκομεία έχει πάει. Και Θεσσαλονίκη και Κύπρο κι άλλη φορά στην Αθήνα κι έφυγε από ανακοπή. Μας έπιασε απροετοίμαστους κι εμένα και τα παιδιά του.»!

annoula-giannis-floriniotis-nikos.jpg.webp

Και συνέχισε λέγοντας: « Έχω κάνει τρία παιδιά, ζήσαμε πολλά χρόνια μαζί με τα πάνω μας και με τα κάτω μας. Τον περισσότερο καιρό ναι, με τις ωραίες αναμνήσεις και μες κάποιες άσχημες αναμνήσεις αλλά εντάξει αυτό συμβαίνει σε όλες τις οικογένειες. Έχω κρατήσει ότι πάντοτε με θαύμαζε σαν γυναίκα, δεν με μείωνε ποτέ σαν γυναίκα. Η ωραιότερη γυναίκα να ήταν δίπλα του έλεγε ότι εγώ είμαι η καλύτερη. Ποτέ δεν είχε να πει κάτι κακό για κανέναν, άνθρωποι που ξέχασαν τι είχε προσφέρει ο Γιάννης σε αυτούς…δεν κράταγε κακία ποτέ. Είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση τα παιδιά του. Δεν θέλουν να πιστέψουν, βασικά δεν το πιστεύουν αυτό που συνέβη. Η ζωή παίζει παιχνίδια»!

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα παρακάτω

DPG NETWORK

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved