Μενεγάκη για Φλωρινιώτη: Πήγα στο μαγαζί που τραγουδούσε με τη Θεοδωρίδου και μου έκανε εντύπωση...
Media

Μενεγάκη για Φλωρινιώτη: Πήγα στο μαγαζί που τραγουδούσε με τη Θεοδωρίδου και μου έκανε εντύπωση...

 

  Η Ελένη Μενεγάκη με αφορμή τον θάνατο του Γιάννη Φλωρινιώτη, αποκάλυψε πως στο παρελθόν επισκέφτηκε το μαγαζί που τραγουδούσε με τη Νατάσα Θεοδωρίδου.

Αρχικά ανέφερε: «Μέχρι και πρόσφατα δούλευε. Μια φορά τον έχω δει σε μαγαζί. Με είχε πάρει η Νατάσα Θεοδωρίδου να πάμε. Πριν πάρα πολλά χρόνια, στο ξεκίνημα της Νατάσας. Μου είπε “θέλω να πάμε μια φορά εκεί που τραγουδάει ο Φλωρινιώτης, θέλω να τον δω”.»!

Και συνέχισε η Ελένη: «Ήμασταν λοιπόν ένα βράδυ μόνες μας, μαζί με τον Παντελή Καναράκη και πήγαμε σε ένα μαγαζί στην Εθνική Οδό. Θυμάμαι πως μου έκανε τόσο εντύπωση πως όταν καθίσαμε τα τραγούδια του τα ήξερα τα περισσότερα, γιατί μου είχαν μείνει στο αυτί. Μπορεί να μην είχα δίσκους του, αλλά τα τραγούδια του τα άκουγες από το ραδιόφωνο.»!

1686141718453-753129514-201506212025020.4746_GIANIS_FLORINIOTIS_1962015.jpg

Και συνέχισε λέγοντας: «Το ραδιόφωνο τότε ήταν πολύ ισχυρό. Αυτό που δεν ήξερα ήταν την εικόνα του. Παρότι αυτό που σας λέω ήταν πριν περίπου 25 χρόνια, αυτό που μου έπιασε το μάτι ήταν ότι έβγαιναν μια ομάδα ανθρώπων και κάποιοι άλλοι μαζί και κοιτούσα πως συμπλήρωνε τα κομμάτια με χορευτικά. Και με ρούχα που στα δικά μου μάτια ήταν πολύ προχωρημένα για τα μπουζούκια.

Ήθελα να καταλάβω γιατί η Νατάσα ήθελε να τον δει από κοντά. Φαντάζομαι λοιπόν αν εμένα μου έκανε αυτό εντύπωση σε μια εποχή πριν 25 χρόνια, φανταστείτε πόσο εντυπωσιακό και πόσο κόντρα ήταν στα τέλη του 70’, αρχές 80’. Δεν το εγκατέλειψε».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved