Media

Δημήτρης Μακαλιάς σε Μπέττυ Μαγγίρα: «Θα πας στην ΕΡΤ;»

Μια κουβέντα για τη νέα τηλεοπτική σεζόν είχε το πρωί της Τετάρτης η Μπέττυ Μαγγίρα με τους συνεργάτες της εκπομπής της «Ποιος είναι πρωινιάτικα», με αφορμή τις δηλώσεις της Νάνσυς Ζαμπέτογλου που προέβαλαν. 

H Νάνσυ Ζαμπέτογλου αποκάλυψε στην κάμερα της εκπομπής πως το Στούντιο 4 συνεχίζει και την ερχόμενη σεζόν στη δημόσια τηλεόραση και προσπαθώντας να εκμαιεύσει πληροφορίες και για το προϊόν του OPEN.

«Συνεχίζετε και εσείς κανονικά; Είστε πολύ ωραία εκπομπή. Νομίζω πως έχει φανεί ότι είστε ωραίοι, αρέσετε» τόνισε, μεταξύ άλλων, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου. Έτσι, επιστρέφοντας από το συγκεκριμένο απόσπασμα, η Μπέττυ Μαγγίρα και οι συνεργάτες έκαναν τον δικό τους σχολιασμό, τονίζοντας χαρακτηριστικά:

«Ε; Ότι ξέρεις, ξέρουμε. Και όπου είσαι, ήμουν και εδώ που είμαι θα έρθεις όπως λέει και η παροιμία» σημείωσε η Μπέττυ Μαγγίρα ενώ ο Δημήτρης Μακαλιάς εξέφρασε με τη σειρά του την εύλογη απορία που του προκλήθηκε. «Σωστό, τι θες να πεις; Θες να πεις κάτι στη Νάνσυ; Θα πας στην ΕΡΤ;», ρώτησε ο Δημήτρης Μακαλιάς.

Μ.Μ.: Η ίδια δεν έχει υπογράψει, από ότι είπε, τα συμφωνήσαν απλά και μάλλον συνεχίζουν. Μέχρι να πέσει όμως η τζίφρα… Μέχρι να πέσει η τζίφρα…

Δ.Μ.: Ε, είναι πιο μπροστά από σένα η Νάνσυ. Τουλάχιστον τα συμφωνήσαν, λέει, τα είπαν στα προφορικά. Εντάξει κάτι είναι και αυτό. Άμα τα έχουν πει προφορικά

Μ.Μ.: Εντάξει, πως κάνεις έτσι; Ιούνιος είναι ακόμα. Έχουμε χρόνο, ου μέχρι τον Σεπτέμβρη

«Χριστιανέ μου, κάτσε. Μέχρι τον Ιούλιο έχουμε ακόμα πόσο καιρό. Θα αρχίσουμε τώρα να μετράμε μέρες; Για όνομα του Θεού» είπε τέλος η Μπέττυ Μαγγίρα στον αέρα της εκπομπής της.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved