Η Γη της Ελιάς: Δείτε τον Μίλτο Χαρόβα και τον Διονύση Παπανδρέου στον... στρατό
Media

Η Γη της Ελιάς: Δείτε τον Μίλτο Χαρόβα και τον Διονύση Παπανδρέου στον... στρατό

Ο Μίλτος Χαρόβας μπαίνει στη Γη της ελιάς και στη ζωή του Φίλιππου, που υποδύεται ο Διονύσης Παπανδρέου. 

Τι ρόλο θα διαδραματίσει ο Μίλτος Χαρόβας στις επόμενες εξελίξεις τις σειράς;

Ο πολυτάλαντος 18χρονος καλλιτέχνης από τη Ρόδο που έλαμψε στο περυσινό X Factor, στο MEGA, θα υποδυθεί τον Παρασκευά, έναν φαντάρο που θα γνωρίσει ο Φίλιππος (Διονύσης Παπανδρέου) στον στρατό και οι δυο τους θα γίνουν αμέσως αχώριστοι φίλοι. Τι χαρακτήρας είναι όμως; Είναι αυτό που δείχνει;

Ο ήρωας αυτός θα είναι μόνιμος στη σειρά και θα ξεδιπλωθεί στον γ' κύκλο.

Δείτε φωτογραφίες από τα γυρίσματα της δραματικής σειράς του MEGA «Η γη της ελιάς», με τον Μίλτο Χαρόβα και τον Διονύση Παπανδρέου στον... στρατό:

Πάντως στο σημερινό επεισόδιο της Γης της Ελιάς θα δούμε:

Η Αρετή, αφού επιτίθεται λεκτικά στον Στάθη, μετά από την παρέμβαση της Βασιλικής, δέχεται να συμφιλιωθεί μαζί του. Ο Ισίδωρος προσπαθεί να συνετίσει την Ιουλία, αλλά εκείνη δεν δέχεται κουβέντα.

Ο Λυκούργος και η Χάιδω περνούν μαζί το τελευταίο τους βράδυ ως ανύπαντροι και δίνουν αμοιβαίες υποσχέσεις.

Ο Κουράκος, εμφανώς εκνευρισμένος από τα κουτσομπολιά που κυκλοφορούν εις βάρος του για την υπόθεση του Ανέστη, αποφασίζει να βγάλει τον φάκελο από το αρχείο και να αρχίσει εκ νέου τις έρευνες για τον φόνο. Η μέρα του γάμου ξημερώνει και ξεκινούν οι προετοιμασίες. Η Χάιδω είναι ψύχραιμη αλλά και ο Λυκούργος δεν χάνει το χιούμορ του.

Η Μαργαρίτα αρχίζει να δείχνει ενδιαφέρον για τον κόσμο του μεταφυσικού, διαβάζει σχετικά θέματα και συζητά γι’ αυτό με τη Μαρίνα. Η ώρα του γάμου φτάνει, με όλους τους καλεσμένους παρόντες. Τις εντυπώσεις, όμως, κλέβουν η Αρετή και ο Στάθης που πηγαίνουν μαζί.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved