Μαύρο ρόδο: Ο Βίκος δηλητηριάζει τον Θέμη - Ο Πέτρος απειλεί την Ελισάβετ
Media

Μαύρο ρόδο: Ο Βίκος δηλητηριάζει τον Θέμη - Ο Πέτρος απειλεί την Ελισάβετ

Εξελίξεις που κόβουν την ανάσα θα παρακολουθήσουμε στα προσεχή επεισόδια της δραματικής σειράς του MEGA «Μαύρο ρόδο», καθώς ο Βίκος δηλητηριάζει τον Θέμη. Παράλληλα, ένας νέος πόλεμος ξεκινάει ανάμεσα στον... Πέτρο και στην Ελισάβετ.

Ύστερα από την αποτυχημένη απόπειρα δολοφονίας εναντίον του, ο Βίκος σχεδιάζει μεθοδικά και ύπουλα την εξολόθρευση του Καστρινού. Ήδη, έχει βάλει στη δούλεψή του έναν δικό του άνθρωπο, τον Φρέντι, ο οποίος παρακολουθεί τον Θέμη και στη συνέχεια τον ενημερώνει για κάθε κίνησή του. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, όπως θα δούμε, ο Βίκος, δίχως να αποκαλύψει τίποτα σε κανέναν, προμηθεύεται ένα μη ανιχνεύσιμο δηλητήριο για να τελειώσει τον εχθρό του αργά και βασανιστικά χωρίς να κινήσει την παραμικρή υποψία.

Στη συνέχεια, λοιπόν, το δίνει στον Φρένα ζητώντας του να το ρίξει στο ποτό του Καστρινού. Κατά διαβολική σύμπτωση, τη στιγμή που ο τελευταίος πίνει τη δηλητηριώδη ουσία, βρίσκεται με την Αλεξία και της αποκαλύπτει πως ο Βίκος είναι ο γιος της Φιλαρέτης. Λίγα λεπτά αργότερα, ο άντρας αρχίζει να μην αισθάνεται καλά, καθώς τον πιάνουν τα πρώτα συμπτώματα από το δηλητήριο που τρέχει στο αίμα του.

Ο άντρας πανικοβάλλεται, ενώ για πρώτη φορά αισθάνεται ανήμπορος. Η κόρη του, βλέποντάς τον σε αυτή την κατάσταση, τρομοκρατείται και προσπαθεί να ζητήσει βοήθεια. Όμως ο Καστρινός δεν θέλει κανέναν, ενώ την καθησυχάζει πως είναι καλά και της ζητάει να φύγει. Πράγματι, η κοπέλα αποχωρεί, ενώ ο Θέμης προσπαθεί να ανακτήσει τις δυνάμεις του και να καταλάβει τι του συμβαίνει. Οι ώρες περνούν και η Αλεξία συναντάει τον Βίκο και του αποκαλύπτει πως η μητέρα του είναι η μοναχή Φιλαρέτη.

Στο άκουσμα της είδησης, ο άντρας σοκάρεται και της ζητάει να του πει όλα όσα γνωρίζει.

rodo.webp

Ο Πέτρος εκδικείται & απειλεί την Ελισάβετ

Η Ελισάβετ, στην προσπάθειά της να κρατήσει τον Πέτρο μακριά της, λέει σε όλους ψέματα πως απέβαλε. Όμως ο Λευτέρης μαθαίνει ότι η εγκυμοσύνη της προχωράει κανονικά και ενημερώνει τον Πέτρο. Ο νεαρός, λοιπόν, πηγαίνει να βρει την πρώην αγαπημένη του και την πιέζει να του πει την αλήθεια. Τότε η Ελισάβετ, μην έχοντας άλλη επιλογή, αναγκάζεται να παραδεχθεί πως δεν έχασε το μωρό. Ο Πέτρος δεν μπορεί να πιστέψει πως η κοπέλα έφτασε στο σημείο να τον παραπλανήσει με αυτόν τον τρόπο λέγοντάς του ένα τόσο μεγάλο ψέμα. Το πρώην ζευγάρι καβγαδίζει έντονα και ο Πέτρος πάνω στον εκνευρισμό του την απειλεί πως αν δεν του επιτρέψει να έχει δικαιώματα όσον αφορά το παιδί θα αλλάξει τακτική.

Εκείνη, όμως, είναι ανένδοτη λέγοντάς του πως θα παραμείνει στο μοναστήρι και θα μεγαλώσει εκεί το παιδί τους. Ο Πέτρος αισθάνεται πως δεν μπορεί να βγάλει άκρη μαζί της και αποφασίζει να την εκδικηθεί και να κινηθεί νομικά εναντίον της! Την επόμενη ημέρα, μάλιστα, βάζει έναν δικηγόρο να τηλεφωνήσει στην Ελισάβετ και να την απειλήσει να συμμορφωθεί, καθώς ο Πέτρος ως πατέρας έχει δικαιώματα. Το τηλεφώνημα αυτό ταράζει ιδιαίτερα την κοπέλα και όταν ο Λευτέρης μαθαίνει τι συνέβη ζητάει εξηγήσεις από τον Πέτρο.

Εν τω μεταξύ, οι απειλές του δικηγόρου επηρεάζουν αρνητικά την ψυχολογία της Ελισάβετ και ο πανικός που την έχει καταβάλει κάνει κακό στο έμβρυο. Όταν ο νεαρός αντιλαμβάνεται τις συνέπειες της πράξης του, μετανιώνει για τη στάση του και πηγαίνει στο μοναστήρι. Παρόλο που ζητάει συγγνώμη από την Ελισάβετ, εκείνη δείχνει να είναι ακόμα αρνητική απέναντί του.

Πηγή: my tv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved