Αυτή η νύχτα μένει: Σοκ για τον Χρήστο! Η Βρεττώ ομολογεί ότι σκότωσε τη Μαρίνα
Media

Αυτή η νύχτα μένει: Σοκ για τον Χρήστο! Η Βρεττώ ομολογεί ότι σκότωσε τη Μαρίνα

Αυτή η νύχτα μένει: Σε όλη της τη ζωή πρωταρχικό της μέλημα ήταν η οικογένειά της και αυτό παραμένει. Η Βρεττώ Αναγνώστου πορεύεται πιστεύοντας ότι κάνει το καλύτερο που μπορεί για τα παιδιά της και τα εγγόνια της. Μάλιστα, όπως είδαμε, δεν δίστασε να φτάσει και μέχρι τον φόνο για να προστατέψει τον γιο της, Χρήστο. Ωστόσο, τίποτα δεν μένει κρυφό σε αυτή τη ζωή...

Σύμφωνα με όσα πρόκειται να συμβούν στα νέα, συγκλονιστικά επεισόδια της δραματικής σειράς του ALPHA «Αυτή η νύχτα μένει» ύστερα από ορισμένες καταστάσεις η Βρεττώ λυγίζει και ομολογεί τη φρικτή αλήθεια. Συγκεκριμένα, η γυναίκα εξομολογείται στον Χρήστο ότι σκότωσε τη Μαρίνα. Η είδηση συγκλονίζει και σοκάρει τον πρώην δήμαρχο, ο οποίος δεν μπορεί να πιστέψει ότι η ίδια του η μητέρα αφαίρεσε τη ζωή της γυναίκας που παντρεύτηκε και της μητέρας των παιδιών του.

Έτσι, ξεσπάει έντονα εναντίον της, λέγοντάς της ότι θέλει να την ξεγράψει από τη ζωή του. Μετά τις σκληρές κουβέντες που λέει στη Βρεττώ, ο Χρήστος φεύγει από το σπίτι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Ωστόσο, το μεγάλο μυστικό μέρα με την ημέρα αποκαλύπτεται και σε άλλα πρόσωπα. Ένα από αυτά είναι και ο Στρατής, ο οποίος, μαθαίνοντας την αλήθεια, βρίσκει τη γυναίκα και της επιτίθεται.

aytihnyxtamenei_350893037_574044181523714_5767454588950120111_n.jpg

Παράλληλα, της διαμηνύει ότι είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να πληρώσει σκληρά το τίμημα της πράξης της.

Την αλήθεια μαθαίνει και ο παπα-Ντανίλος, ο οποίος λυπάται βαθιά για τον άδικο χαμό της Μαρίνας, όμως δεν πέφτει από τα σύννεφα, καθώς η Βρεττώ τού είχε αποκαλύψει την επιθυμία της να βγάλει από τη μέση τη νύφη της αν δει ότι η οικογένεια Αναγνώστου κινδυνεύει από αυτήν. Το τραγικό νέο φτάνει επίσης και στα αυτιά του Γιώργη, ο οποίος δεν μπορεί να διαχειριστεί τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις.

Πηγή: my tv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved