Survivor All Star Spoiler: Η ομάδα που κερδίζει την ασυλία και ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση!
Media

Survivor All Star Spoiler: Η ομάδα που κερδίζει την ασυλία και ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση!

Survivor All Star Spoiler: Πλέον σε... θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται κάθε νέο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης αφού έχουμε μπει στην τελική ευθεία πριν τον μεγάλο τελικό. 

Οι μάχες μεταξύ των παικτών έχουν καταλήξει να είναι αυτό που λέμε «σώμα με σώμα» ενώ αρκεί μία σπίθα για να ανάψει μία... φωτιά και ένας μεγάλος καβγάς μεταξύ τους καθώς η ένταση και τα νεύρα έχουν χτυπήσει... κόκκινο!

Και όχι άδικα βέβαια αν σκεφτούμε ότι όσοι έχουν απομείνει είναι στον Άγιο Δομίνικο σχεδόν έξι μήνες. Μακριά από τις οικογένειές τους, με ελάχιστη τροφή και πολύ μακριά από τον πολιτισμό, είναι λογικό να έχουν αρκετά κακή ψυχολογία ενώ η λαχτάρα για να περάσουν οι μέρες ώστε να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να έρθει ο μεγάλος τελικός, είναι πολύ μεγάλη.

Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά στον Άγιο Δομίνικο, οι παίκτες έχουν ακόμα ένα εμπόδιο να υπερπηδήσουν με τον αποψινό τρίτο αγώνα ασυλίας που όλοι λαχταρούν όσο τίποτα προκειμένου να φτάσουν ακόμα ένα βήμα πιο κοντά στον τελικό.

Απόψε, μπλε και κόκκινοι πέφτουν στην... αρένα ξανά για να διεκδικήσουν τη νίκη καθώς τη θέλουν διακαώς όλοι.

Ποια ομάδα όμως θα τα καταφέρει;

Σύμφωνα με τα σπόιλερς που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, οι Μπλε είναι εκείνοι που τελικά χάνουν την ασυλία, παρ' όλο που έχουν απέναντί τους μόλις τέσσερις παίκτες, τον Βασάλο, τη Μελίνα, τη Μαριαλένα και τον Κατσούλη. Έτσι, οι Μαχητές είναι εκείνοι που θα χρειαστεί να βγάλει υποψήφιο προς αποχώρηση!

Από τον Άγιο Δομίνικο μάθαμε και τον υποψήφιο προς αποχώρηση από την Μπλε ομάδα:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved