Survivor All Star: Ο τρικούβερτος καβγάς Βασάλου-Μαριαλένας στη ζούγκλα και το ξεκαθάρισμα!
Media

Survivor All Star: Ο τρικούβερτος καβγάς Βασάλου-Μαριαλένας στη ζούγκλα και το ξεκαθάρισμα!

Survivor All Star: Τελειωμό δεν έχει η ένταση που ξεκίνησε ανάμεσα στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο με την μπλε ομάδα να παρακολουθεί με αμείωτο ενδιαφέρον τα όσα συμβαίνουν ανάμεσά τους. 

Οι δύο παίκτες ήρθαν σε αντιπαράθεση μετά την απόφαση της Μαριαλένας στην ήττα της πρώτης ασυλίας από τους κόκκινους, να ψηφίσει προς αποχώρηση τον Κωνσταντίνο.

Κάτι που δεν άρεσε καθόλου στον τελευταίο ο οποίος δεν έκρυψε την ενόχλησή του που η φίλη του ενώ είχε επιλογή να ψηφίσει τη Μελίνα, διάλεξε εκείνον, φέρνοντάς τον πιο κοντά στην πιθανότητα να αποχωρήσει από το παιχνίδι, μόλις έναν μήνα πριν τον μεγάλο τελικό.

Οι δύο παίκτες της Κόκκινης ομάδας αντιπαρατέθηκαν και ενώπιον των υπολοίπων παικτών και της αντίπαλης ομάδας, όταν χθες το βράδυ (6/6) στο συμβούλιο του νησιού ο Κωνσταντίνος έκανε τα παράπονά του για ακόμα μία φορά δημόσια στη φίλη του.

Ο Κωνσταντίνος παραδέχτηκε ότι το παράπονό του είναι πως επειδή είναι φίλη του η Μαριαλένα, δεν περίμενε να κάνει μία τέτοια επιλογή, με εκείνη από την πλευρά της να του θυμίζει ότι την προηγούμενη εβδομάδα και πάλι τον είχε ψηφίσει προς αποχώρηση και δεν είχε ενοχληθεί. Έτσι, δεν μπορούσε να καταλάβει γιατί ξαφνικά θύμωνε μαζί της. Ο Κωνσταντίνος από την πλευρά του της είπε ότι εκείνο που τον πείραξε ήταν πως τον είχε βάλει στην ίδια ζυγαριά με τη Μελίνα. «Αυτό με στενοχώρησε» της επανέλαβε και στην καλύβα, κατά την επιστροφή τους από το Συμβούλιο. Δείτε το βίντεο παρακάτω με όσα είπαν οι δύο παίκτες:

Δεν ήταν όμως η τελική κουβέντα μεταξύ τους αυτή καθώς και την επόμενη μέρα, όπως αποκάλυψαν οι παίκτες της Μπλε ομάδας, οι δυο τους συνέχισαν να μιλούν και να αναλύουν το θέμα. Όμως, όπως υποστήριξαν οι Μαχητές, Κωνσταντίνος και Μαριαλένα ανέβασαν τους τόνους μεταξύ τους σε καβγά τους που είχαν στη ζούγκλα μακριά από όλους και όλα. Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα αποκαλύφθηκαν στην κουβέντα των Μπλε:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved