Η Βάσια Παναγοπούλου μιλά για τις δύσκολες σκηνές στην «Γη της Ελιάς» και τους ρόλους της ζωής της
Media

Η Βάσια Παναγοπούλου μιλά για τις δύσκολες σκηνές στην «Γη της Ελιάς» και τους ρόλους της ζωής της

Η Βάσια Παναγοπούλου μιλάει για όλα όσα θα συμβούν στη ζωή της τηλεοπτικής Ασπασίας στην επιτυχημένη σειρά του MEGA «Η γη της ελιάς». Παράλληλα, η καταξιωμένη ηθοποιός αναφέρεται, ανάμεσα σε άλλα, στο συγκλονιστικό φινάλε του δεύτερου κύκλου του σίριαλ αλλά και στα άλλα πράγματα που κάνει στη ζωή της.

Οι σκηνές που η Ασπασία θρηνεί τον χαμό του γιου της ήταν οι δυσκολότερες;

Ναι, ήταν πάρα πολύ δύσκολες σκηνές και δεν θα τα είχα καταφέρει αν δεν είχα τον Αντρέα Γεωργίου να σκηνοθετεί. Όταν γυρίζαμε τον θρήνο της μάνας για το παιδί της, ήταν στο πλευρό μου και αισθάνθηκα τη σιγουριά να αφεθώ απόλυτα σε αυτό.

Για αρκετά χρόνια ασχολείστε και με τις θεατρικές επιχειρήσεις...

Ναι, το Χυτήριο δεν υπάρχει, έχει αλλάξει χρήση. Στο Alhambra είμαστε τρεις που το διαχειριζόμαστε και είναι κάτι που μου δίνει πολύ μεγάλη χαρά. Είναι σπουδαίο να ξέρεις ότι υπάρχει ένα θέατρο που μπορείς να κάνεις τον σχεδίασμά του και να καθορίσεις τήν πορεία του.

vasia-panagopoulou.jpg

Πόσο εύκολο είναι ένας καλλιτέχνης να είναι ταυτόχρονα και επιχειρηματίας;

Ένας ηθοποιός έχει γνώση των πραγμάτων και μεγαλύτερη ευαισθησία στη διαχείριση καταστάσεων που μπορεί να προκύψουν σε κάθε επιχείρηση, όπως είναι και οι θεατρικές. Οι ηθοποιοί που αναμειχθήκαμε επιχειρηματικά με το θέατρο το κάναμε από αγάπη, βάζοντας πρωταρχικό στόχο το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα και όχι το κέρδος.

1675198841558-340628349-vasia.panagopoulou_105003771_172653030910897_2880749339234184343_n.jpg

Πώς καταφέρνετε να διαχειριστείτε όλους τους ρόλους της ζωής σας;

Είμαι ηθοποιός σε μία σειρά που έχει απαιτητικά και πολύωρα γυρίσματα, έχω μία επιχείρηση, αλλά πάνω απ’ όλα είναι η οικογένειά μου. Έχω δύο παιδιά, που είναι η προτεραιότητά μου, και τα παρακολουθώ που μεγαλώνουν και πλησιάζουν στην ολοκλήρωση των σπουδών τους και γεμίζω χαρά και ικανοποίηση ότι έχω κάνει κάτι σημαντικό.

Ποια είναι τα επόμενα επαγγελματικά σχέδιά σας;

Έχει αρχίσει να μου λείπει το θέατρο και θα ήθελα να συμμετάσχω ως ηθοποιός σε μία παράσταση. Οπότε, αν μπορώ, την επόμενη σεζόν θα το κάνω.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved