Στέφανος Κωνσταντινίδης: «Δεν ψάχνω φιλίες από τον χώρο»
Media

Στέφανος Κωνσταντινίδης: «Δεν ψάχνω φιλίες από τον χώρο»

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης βρίσκεται καθημερινά στη «Super Κατερίνα» στον Alpha. Δυσκολεύεται, όπως λέει, να συμπορευτεί με «τα ψώνια και τους ψεύτες», ενώ συμπλέει αρμονικά με «καθαρούς» συναδέλφους. Γι' αυτό κρατά ως κόρη οφθαλμού τους δοτικούς ανθρώπους που συνάντησε στην πορεία του. Ο σημαντικότερος ρόλος στη ζωή του, ωστόσο, είναι αυτός του πατέρα και του συζύγου, τον οποίο απολαμβάνει.

Πώς θα χαρακτήριζες τη συνεργασία σου με την Κατερίνα Καινούργιου;

Ο στόχος ήταν ξεκάθαρος όταν συζήτησα πέρυσι τον Ιούλιο με τον project managerτης εκπομπής Θέμη Μάλλη: Η πρώτη θέση της εκπομπής στην προτίμηση του κοινού. Η χρονιά οδεύει σε έναν μήνα στο τέλος της και ο κύβος ερρίφθη. Η «Super Κατερίνα» θα κλείσει τη φετινή χρονιά ως η πρώτη εκπομπή στην τρίωρη πρωινή ζώνη. Συνεπώς είναι μια πλήρως επιτυχημένη συνεργασία με την Κατερίνα και την υπόλοιπη ομάδα. Εκανα την πιο σωστή επιλογή και έφερα εις πέρας από το δικό μου μετερίζι, όλα αυτά για τα οποία με εμπιστεύθηκαν.

1678110086613-53638367-konstantinidis-(8).jpg

Είστε μια έντονη παρέα στην εκπομπή. Με ποιον δυσκολεύεσαι να συμπορευτείς και με ποιον συμπλέεις απόλυτα;

Σε αυτή τη δουλειά, γενικότερα, δυσκολεύομαι να συμπορευτώ με τα ψώνια, τους ψεύτες με όσους κομπάζουν και με τους θιασώτες των δημοσίων σχέσεων, που χτίζουν την καριέρα τους μεταξύ τυριού και αχλαδιού. Συμπλέω απόλυτα με τους καθαρούς συναδέλφους που έχουν βρει τη βάση τους αντιμετωπίζουν μεν με ενθουσιασμό και ζέση την καθημερινή προβολή, αλλά όχι ως κάτι βαρυσήμαντο. Τιμώ τους τίμιους και θέτω ξεκάθαρα όρια στις κόκκινες γραμμές μου. Δεν ψάχνω φιλίες από τον χώρο, έχω φίλους ζωής ψάχνω εντιμότητα στις συμφωνίες μας.

Ξεκίνησες από το ιατρικό ρεπορτάζ, κάλυψες τον πόλεμο στο Ιράκ και πέρασες στην ψυχαγωγία. Δοκίμασες τις δυνατότητές σου ακόμα και στο «Just the 2 of us». Πειραματίζεσαι;

Δεν είναι πειραματισμός. Το ρεπορτάζ είναι ένα και οι κανόνες ίδιοι, είτε κάνεις πολιτικό, είτε δικαστικό, είτε κοσμικό. Η γνώση αλλάζει και η γνώση είναι δύναμη. Εντάξει, ο πόλεμος έχει ιδιαιτερότητες και μεγάλη επικινδυνότητα, εκεί θέλει εμπειρία, αρχικά για να επιβιώσεις. Η ψυχαγωγία και οι εκπομπές με γοητεύουν, γιατί υπάρχει χώρος να «απλώσεις» το σχόλιό σου και να ξεδιπλώσεις την προσωπικότητά σου, κάτι που δεν μπορείς να κάνεις ως ρεπόρτερ σε δελτίο ειδήσεων. Χαίρομαι, επίσης που οι ψυχαγωγικές εκπομπές πλέον ασχολούνται καθημερινά με τα κοινωνικά, ακόμα και τα παραπολιτικά θέματα της επικαιρότητας. To «Just» ήταν μια χαλαρή ανάπαυλα μεσούσης της σκληρής σεζόν και ένα απωθημένο να με δω στην prime time!

1675215155588-888573955-KONSTANTINIDIS.jpg

Ανάμεσα στις πολλές συνεργασίες σου, συνάντησες δοτικούς ανθρώπους;

Φυσικά και τους κρατώ ως κόρη οφθαλμού. Η Χριστίνα Λαμπίρη ήταν ο ακριβής όρος του συνεργάτη-συνοδοιπόρου, αφού δούλευα με πολλές ώρες στο ίδιο γραφείο, με τον ίδιο στόχο και με αλληλοσεβασμό. Την Κατερίνα Καραβάτου την αγαπώ ως άνθρωπο, τη θαυμάζω για το μυαλό της, την ψυχραιμία της και τη θεωρώ άνθρωπο της ζωής μου. Η Κατερίνα Καινούργιου, αν και δεν κάνουμε παρέα εκτός εκπομπής, είναι δοτική με τους συνεργάτες της και τους υπερασπίζεται στα δύσκολα.

Πηγή: Real

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved