Στέφανος Κωνσταντινίδης: «Πολλές φορές με ζώνουν οι τύψεις...Είμαι 3 βράδια στην Πάτρα και 4 Αθήνα»
Media

Στέφανος Κωνσταντινίδης: «Πολλές φορές με ζώνουν οι τύψεις...Είμαι 3 βράδια στην Πάτρα και 4 Αθήνα»

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης βρίσκεται καθημερινά στη «Super Κατερίνα» στον Alpha. Ο σημαντικότερος ρόλος στη ζωή του, ωστόσο, είναι αυτός του πατέρα και του συζύγου, τον οποίο απολαμβάνει.

Mε μια γρήγορη ματιά στην πορεία ποιο είναι το δυσκολότερο κομμάτι σε αυτή τη δουλειά;

Το δυσκολότερο κομμάτι αυτό καθαυτό είναι να κάνεις 220 εκπομπές, καθημερινά, χωρίς παύση και να πρέπει να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος ήρεμος και χαμογελαστός ό,τι και να έχει συμβεί στην οικογένειά σου, στον ψυχισμό σου, στον κόσμο που ζει γύρω σου.

konstantinidis-(7).jpg

Εδώ και χρόνια έχεις επιλέξει ένα μοτίβο ζωής όπου βλέπουμε έναν Στέφανο διαφορετικό... Από τα τηλεοπτικά στούντιο τις καθημερινές, σε αγροτικά καθήκοντα τα Σαββατοκύριακα.

Αυτή είναι η ισορροπία μου, μπας και ζήσω λίγα χρόνια -περισσότερα και ευτυχισμένα, κόντρα στις ιατρικές έρευνες για τους δημοσιογράφους. Για τρίτο χρόνο ζούμε σε ένα παραθαλάσσιο κτήμα, έξω από την Πάτρα. Εχουμε τις κότες μας, τα κουνέλια μας και τα ζαρζαβατικά μας. Ολα βιολογικά, όλα μεγαλωμένα με αγάπη. Βιώνουμε και τις τέσσερις εποχές του χρόνου, με τα χρώματα και τις μυρωδιές της φύσης να λούζουν το σπιτικό μας.

konstantinidis-(9).jpg

Η σύζυγος και τα παιδιά σου ζουν μόνιμα στην Πάτρα. Είναι εύκολο να είσαι αρκετές μέρες μακριά από την οικογένειά σου;

Είναι πολύ σκληρό όταν τα παιδιά είναι άρρωστα, όταν αισθάνεσαι ότι θέλει η οικογένεια την παρουσία σου. Πολλές φορές με ζώνουν οι τύψεις. Χθες για παράδειγμα, καθημερινή, έφυγα στις 15:00 από τη σύσκεψη και τους έκανα έκπληξη. Και την άλλη μέρα έφυγα 6 το πρωί και επέστρεψα στην εκπομπή. Αλλά και όταν μέναμε στην Αθήνα δεν τους έβλεπα περισσότερο. Επέστρεφα 9 το βράδυ στο σπίτι. Τώρα, έχουμε πιο εποικοδομητικό χρόνο. Είμαι τρία βράδια στην Πάτρα και τέσσερα στην Αθήνα. Οταν φτάνω στην Πάτρα, στις 3 το μεσημέρι της Παρασκευής, όλα μπαίνουν σε flight mode και η οικογένεια έχει την απόλυτη αποκλειστικότητα του χρόνου μου. Βασικός στυλοβάτης στην απόδρασή μας από την τσιμεντούπολη είναι η Μαρία, η καλύτερη μητέρα στον κόσμο, που αποτελεί βασικό αρωγό στα όνειρά μου και, ως άλλος Τιτάνας, δεν μού μεταφέρει τις δυσκολίες της καθημερινότητας με τα παιδιά.

Πηγή: Real

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved