Ανθή Βούλγαρη: «Την ερώτηση "πότε θα κάνεις παιδί" τη θεωρώ πολύ άκομψη»
Media

Ανθή Βούλγαρη: «Την ερώτηση "πότε θα κάνεις παιδί" τη θεωρώ πολύ άκομψη»

 

Η Ανθή Βούλγαρη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Θεοχάρη Ιωαννίδη, Night Out και μίλησε μεταξύ άλλων το ενδεχόμενο να αποκτήσει ένα παιδί και τόνισε ότι θεωρεί άκομψη την ερώτηση «πότε θα κάνεις παιδί;».

Αρχικά ανέφερε: «Αν ερχόταν ένα παιδί και έπρεπε να μπει σε δεύτερη μοίρα η καριέρα θα το έκανα. Όταν αποφασίζεις να φέρεις στον κόσμο ένα παιδί είσαι 100% δεσμευμένος με το παιδί. Αν δεν μπορείς, για μένα καλύτερα να μην το αποφασίσεις. Αν χρειαζόταν να είμαι ένα διάστημα μακριά από την τηλεόραση και αν μπορούσα να ανταπεξέλθω οικονομικά, θα το έκανα. Νομίζω ότι μπορείς να τα συνδυάσεις όλα. Τόσες γυναίκες δουλεύουν και να προλαβαίνουν όλα. Οι μαμάδες μας πως μας μεγάλωσαν; Δε δούλευαν; Το θέμα είναι να έχεις εποικοδομητικό χρόνο με το παιδί.»!

anthi.jpg

Και πρόσθεσε: «Την ερώτηση “πότε θα κάνεις παιδί” τη θεωρώ πολύ άκομψη. Για πολλούς λόγους. Γιατί μια γυναίκα να μη θέλει ή να προσπαθεί και να της κάνει την ερώτηση τη στιγμή που προσπαθεί και να μην έχει πετύχει. Εγώ έχω έρθει πολλές φορές σε αυτή τη θέση. Υπάρχουν γυναίκες που δεν θέλουν να κάνουν παιδί. Γιατί πρέπει να μας φαίνεται αφύσικο αυτό; Μπορεί να πληγώσεις, μπορεί να γίνει μαχαίρι στην καρδιά αυτή η ερώτηση»!

Όσο αναφορά το… metoo στο χώρο της τηλεόρασης, είπε: «Το #metoo αφορά όλους τους χώρους. Ως άνθρωπος έχω δεχτεί κακοποίηση λεκτική και παρενόχληση σεξουαλική μέσα στον χώρο εργασίας όταν ξεκίνησα. Είμαι από τους ανθρώπους που φρενάρω απότομα. Είμαι τόσο αυθόρμητη που δεν υπολογίζω και τις συνέπειες. Εγώ ήμουν πολύ κοφτή. Ότι την επόμενη φορά που θα συμβεί αυτό θα σε προσβάλλω σε όλους τους συναδέλφους και θα φύγω. Έκανα ότι δεν καταλαβαίνω αλλά μέχρι εκεί.».

voulgari-nightout-1.jpg

Και συνέχισε λέγοντας η Ανθή Βούλγαρη: «Θυμάμαι όταν είχα πρωτοξεκινήσει, ένας πολύ γνωστός κύριος της σόουμπιζ μου είχε ζητήσει ραντεβού, του είπα όχι και μου είπε πώς με αυτά τα μυαλά δεν θα πάω μπροστά. Τον είδα μετά από χρόνια και του είπα ότι “Είδες που πήγα τελικά μπροστά;”. Ήθελα να πάω με τον δικό μου τρόπο!».

DPG NETWORK

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved