Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το τηλεφώνημα στη Φαίη Σκορδά μετά το ραντεβού με τον ΣΚΑΪ
Media

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το τηλεφώνημα στη Φαίη Σκορδά μετά το ραντεβού με τον ΣΚΑΪ

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε ότι ήρθε σε επικοινωνία μαζί με την φίλη της Φαίη Σκορδά, και επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ ότι η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ συναντήθηκε με τη διευθύντρια του καναλιού, Εύη Κουτσαφτάκη.

Η παρουσιάστρια του Happy Day υπογράμμισε ότι την περασμένη Παρασκευή πραγματοποιήθηκε η συνάντηση ανάμεσα στις δύο κυρίες, καθώς εδώ και καιρό η Φαίη Σκορδά άκουγε τις φήμες και ήθελε να συζητήσει με την κ. Κουτσαφτάκη για το τηλεοπτικό της μέλλον.

Όπως είπε, η συνάντηση ήταν να γίνει πολύ νωρίτερα, αλλά λόγω των εκλογών καθυστέρησε.

stamatina-(2).jpg

Όπως είπε η παρουσιάστρια του Happy Day, στο συγκεκριμένο ραντεβού προτάθηκε στη Φαίη Σκορδά η ζώνη 12-2 και μάλιστα της παρουσιάστηκαν στοιχεία από το εμπορικό τμήμα του καναλιού, έτσι ώστε να της δείξουν ότι είναι η καλύτερη λύση και για τον σταθμό, αλλά και για την ίδια και την εκπομπή της.

«Από αυτό που ξέρω σε παλαιότερη κουβέντα που κάναμε με τη Φαίη, είναι πλέον σε μια φάση της ζωής της που δε βάζει κόκκινες γραμμές και τα συζητάει όλα… Κάνοντας το βραδινό φέτος στο Voice, είδε ότι είναι κάτι που της αρέσει και της ταιριάζει και κατάλαβε ότι το να προσκολλάει το μυαλό σου σε κάτι και να βάζεις κόκκινες γραμμές, δεν είναι καλό.

Χέρια ακόμα δεν έχουν δώσει για την επόμενη σεζόν γιατί η Φαίη θέλει να είναι σίγουρη για κάποια πράγματα. Αυτό που κατάλαβα είναι ότι δεν έχει πρόβλημα με το 12-2 αλλά τη νοιάζει τι θα γίνει με την ομάδα της… Αυτό που τη νοιάζει είναι ό,τι αλλαγές γίνουν, να γίνουν με σωστή προετοιμασία» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved