«Παγιδευμένοι» spoiler: Τέλος με δάκρυα - Δημήτρης και Άννα υπογράφουν το διαζύγιο!
Media

«Παγιδευμένοι» spoiler: Τέλος με δάκρυα - Δημήτρης και Άννα υπογράφουν το διαζύγιο!

Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης είναι πια σίγουρος ότι οι φόνοι του δικαστή Γεωργίου και του Θάνου Σταθάκη συνδέονται και προειδοποιεί την Άννα ότι μπορεί να είναι ο επόμενος στόχος, καθώς ήταν η δικηγόρος που είχε αναλάβει την υπεράσπιση του Σταθάκη όταν κατηγορήθηκε για το φόνο του Αλέξανδρου Χουρδάκη.

Εκείνη έχει μόλις δεχτεί την επίσκεψη της Μυρτώς και συνεχίζει να καθαρίζει το γραφείο της, όταν ακούει την πόρτα και αφήνει κάτω το μπουκαλάκι του νερού χωρίς να πιει γουλιά.

Ο Σπόρος έρχεται να τη δει, γνωρίζοντας ότι κατέθεσε νέα αίτηση προσωρινής κράτησης εναντίον του. Της ξεκαθαρίζει ότι είναι έτοιμος να δεχτεί την τιμωρία του για όσα έκανε και της ζητά να μην αφήσει την οργή της να καταστρέψει τη σχέση της με τον Δημήτρη. «Ο γιος μου δεν φταίει σε τίποτα», της λέει.

pagideymenoi.jpg

«Εμείς μπορούμε να εξαφανιστούμε από τη ζωή του. Εσύ, που τον αγαπάς, πώς θα κάνεις το ίδιο;» Τα πράγματα του Δημήτρη είναι ήδη μαζεμένα σε μια κούτα και η Άννα τα κοιτάζει, ξέροντας ότι οι δυο τους έχουν πάρει ένα δρόμο χωρίς επιστροφή. Η αίτηση του διαζυγίου τους θα εκδικαστεί το απόγευμα της επόμενης ημέρας, όμως φαίνεται ότι κανείς τους δεν είναι έτοιμος να αποδεχτεί αυτόν το χωρισμό.

Την ίδια στιγμή, ο Άκης οδηγείται στην Εισαγγελία και, τρομοκρατημένος, ζητά από τον Αλέκο να τον βοηθήσει. Εκείνος του λέει να επιμείνει στην ιστορία που είχε πει αρχικά και στον ίδιο, ότι, δηλαδή, ακολούθησε τον Θοδωρή και τον Κοσμά στην αποθήκη, είδε το φόνο και στη συνέχεια έκλεψε το πτώμα και το έθαψε στο δάσος.

Όμως, ο Σταύρος δεν πείθεται από τις δικαιολογίες του. Είναι σίγουρος ότι αυτός πυροβόλησε δύο ακόμα φορές σκοτώνοντας τον Κοσμά και είναι αποφασισμένος να τον πιέσει όσο μπορεί για να μάθει την αλήθεια. Ζητά να τον μεταφέρουν στο κρατητήριο μέχρι να συνεχιστεί η ανάκριση και ο Αλέκος ανησυχεί...

1675215468505-879334416-pagideumenoi.jpg

Η Άννα, αντίθετα, είναι σίγουρη ότι ο δολοφόνος του πατέρα της είναι ο Θοδωρής και ο Άκης ένας απλός μάρτυρας του φόνου. Μάλιστα, πιέζει τον Σταύρο να συντάξει την πρόταση του κατηγορητηρίου και, όταν εκείνος της λέει ότι πρέπει να ερευνήσουν κι άλλο την πιθανότητα ύπαρξης τρίτου προσώπου, πηγαίνει στον Δρακάτο και του ζητά να επισπεύσει τις διαδικασίες.

Αυτός με τη σειρά του ζητά από τον Σταύρο να καταθέσει την πρότασή του στο συμβούλιο και εκείνος καταστρώνει ένα νέο σχέδιο με τη βοήθεια του Ανδρέα: Αφήνουν τον Άκη ελεύθερο, βάζουν όμως κάποιον να παρακολουθεί τις κινήσεις του, σίγουροι ότι θα κάνει το λάθος...

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved