IQ 160: H Πηνελόπη παθαίνει κατάθλιψη
Media

IQ 160: H Πηνελόπη παθαίνει κατάθλιψη

IQ 160: Η Σοφία προσπαθεί να βοηθήσει την Πηνελόπη να επιστρέφει στην καθημερινότητά της, ενώ η σύμβουλος βιώνει μία μεγάλη περίοδο θλίψης.

Όμως μία νέα υπόθεση τη βοηθάει να ανασυγκροτηθεί, αλλά κάνει ένα μεγάλο λάθος, που της στοιχίζει ακριβά

IQ-160-(2).jpg

Μετά τον απρόσμενο και επεισοδιακό χωρισμό της από τον Λαυρέντη, η Πηνελόπη συνεχίζει να μένει στο σπίτι της Σοφίας και αισθάνεται ράκος ψυχολογικά. Μέρα με την ημέρα η γυναίκα βυθίζεται στην κατάθλιψη και δεν έχει όρεξη να εργαστεί. Έτσι, δεν πηγαίνει στη δουλειά της για δύο ολόκληρους μήνες .

IQ-160-2.jpg

Όλοι είναι ιδιαίτερα αναστατωμένοι εξαιτίας της απουσίας της και η Σοφία αναλαμβάνει να τη συνεφέρει. Η αρχηγός του αστυνομικού τμήματος καταφέρνει να της «ξυπνήσει» το ενδιαφέρον μιλώντας της για ένα παράξενο έγκλημα. Η εν λόγω υπόθεση αφορά μία δικαστή που βρέθηκε άγρια δολοφονημένη λίγο πριν βγάλει την απόφαση σε μία δίκη, στην οποία δύο φοιτητές κατηγορούνται για τον φόνο εξ αμελείας ενός συμφοιτητή τους. Λίγη ώρα αργότερα, οι αστυνομικοί ανακαλύπτουν ότι τόσο η δικαστής όσο και η μητέρα του θύματος δέχονταν απειλητικά μηνύματα.

IQ-160-1.jpg

Στη συνέχεια, η έρευνα στρέφεται στον χώρο της σχολής των φοιτητών. Ωστόσο, όλα τα δεδομένα ανατρέπονται ξανά όταν η ομάδα βρίσκει κάποια απρόοπτα στοιχεία για την προσωπική ζωή της δικαστού.

Πηγή Mytv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved