Τα καλύτερά μας χρόνια: Η Ελπίδα ανησυχεί για το μέλλον του γάμου της
Media

Τα καλύτερά μας χρόνια: Η Ελπίδα ανησυχεί για το μέλλον του γάμου της

Τα καλύτερά μας χρόνια: Η Ελπίδα προβληματίζεται σχετικά με το μέλλον του γάμου της με τον Μανόλο και προσπαθεί να διαχειριστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις καταστάσεις που βιώνει.


Η κοπέλα ανησυχεί ιδιαίτερα και σκέφτεται με ποιον μπορεί να μοιραστεί όλα όσα βιώνει. Στο μεταξύ, οι αποφάσεις που παίρνει ο Χάρης προκαλούν άγχος αλλά και νευρικότητα σε όλους τους ήρωες, που βρίσκονται τελικά σε πραγματικό αδιέξοδο. 0 νεαρός είναι σε πολύ δύσκολη θέση και όσοι τον αγαπούν επιθυμούν να τον βοηθήσουν να ανακάμψει.

xronia-(5).jpg

Όλα, όμως, είναι στη δική του ευχέρεια. Την ίδια στιγμή, ο Στέλιος δεν ξέρει πια ούτε και ο ίδιος ποια είναι η θέση του στο υπουργείο. Κι ενώ όλοι οι ήρωες βρίσκονται σε σκέψεις για τη ζωή τους και το μέλλον τους, μια νέα επαγγελματική πρόταση αναμένεται να ταράξει ξανά τις ισορροπίες στην οικογένεια των Αντωνόπουλων, που μάταια προσπαθούν να βρουν ηρεμία στην καθημερινότητά τους. Από την άλλη, η σκληρή πραγματικότητα προσγειώνει για τα καλά τον Άγγελο στη γη, δίνοντάς του να καταλάβει ότι έχει έρθει η ώρα να αποφασίσει επιτέλους τι θα κάνει με τη ζωή του.

xronia-(5).jpg

Μάλιστα, δημιουργεί την ευκαιρία για μια νέα αρχή, η οποία θα συνοδεύεται όμως από πολλούς αποχαιρετισμούς. Κι ενώ ένα γράμμα φέρνει επιτέλους ευχάριστα νέα στη γειτονιά του Γκύζη, ο Λούης σοκάρεται από την ανακοίνωση της Ζαμπέτας. Την ίδια στιγμή, μια επιστροφή ανακουφίζει τους Αντωνόπουλους...

Πηγή mytv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved