Γλυκάνισος: Η Ελεάνα αποφασίζει να αυτοκτονήσει
Media

Γλυκάνισος: Η Ελεάνα αποφασίζει να αυτοκτονήσει

Γλυκάνισος: Στο σημερινό επεισόδιο (11/6), η συνέντευξη στη δομή για την Αμάλ φαίνεται να πηγαίνει καλά, αλλά η διαδικασία δεν είναι απλή.

Παράλληλα, ενώ ο Έκτορας αισθάνεται άσχημα για την επαγγελματική πρόταση που έκανε στη Μαριλένα, εκείνη δέχεται απειλές πάλι από τον μπράβο από την Αθήνα. Κι αυτή την φορά την απειλεί με τη ζωή του Έκτορα.

Και όσο γίνονται όλα αυτά, η Αναστασία αποκαλύπτει στον Πωλ ότι το βίντεο που ενοχοποίησε τον Μπίλι, το είχε τραβήξει ο Χάρης. Και όσο γίνονται όλα αυτά, η Ερμιόνη αποφασίζει να μιλήσει στην Ελεάνα για όλη την πίκρα που αισθάνεται. Η Ελεάνα, μην αντέχοντας άλλο τις κατηγόριες και τις ενοχές, αποφασίζει να βάλει τέλος στη ζωή της.

stratis.JPG

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς Γλυκάνισος είδαμε...

Ο Στρατής μόλις έχει μάθει ότι η Ελεάνα δεν ήταν ποτέ έγκυος. Η πρώτη που το μαθαίνει είναι η Ερμιόνη που πέφτει από τα σύννεφα… Παράλληλα, ο Έκτορας, προσπαθώντας να κρατήσει τη Μαριλένα στο νησί, της βρίσκει δουλειά στην εταιρεία, εκείνη όμως αντιδρά και αυτός το εκλαμβάνει ως «χυλόπιτα».

Στο αστυνομικό τμήμα, ο Στρατής, μιλώντας με τον Θανάση, επιμένει ότι η Ελεάνα βρίσκεται πίσω από τον φόνο του Αντρέα. Κι ενώ ο τελευταίος καυγάς Ραφαήλ και Αλίκης φαίνεται να οδηγεί τη σχέση τους στο τέλος, όλοι οι φίλοι του τον συμβουλεύουν να προσπαθήσει και να το παλέψει. Πώς θα αντιδράσει η Ελεάνα όταν θα την κατηγορήσει ευθέως ο Στρατής για τον φόνο του Αντρέα;

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved