Survivor All Star: Η μεγάλη αποχώρηση του Ατζούν, ο τελικός και τα σχέδια για την επόμενη χρονιά
Media

Survivor All Star: Η μεγάλη αποχώρηση του Ατζούν, ο τελικός και τα σχέδια για την επόμενη χρονιά

Survivor All Star: Το ριάλιτι επιβίωσης του σταθμού συνεχίζει να καταγράφει υψηλά νούμερα στον πίνακα τηλεθέασης και οι ιθύνοντες έχουν αρχίσει από τώρα να σκέφτονται τι θα γίνει την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Λίγο πριν το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν και πριν το «Survivor» αναδείξει τον νέο του μεγάλο νικητή, το κανάλι του Φαλήρου έχει ξεκινήσει να σκέφτεται πώς θα χειριστεί το πρότζεκτ την επόμενη σεζόν.

survivor.jpg

Μία από τις σκέψεις και μάλλον και η επικρατέστερη είναι το τηλεοπτικό κοινό να απολαύσει το ριάλιτι και στα δύο μέρη της σεζόν. Δηλαδή και στο πρώτο και στο δεύτερο μισό με δύο διαφορετικούς κύκλους. Η πρόταση αυτή όμως φαίνεται πως δεν άρεσε καθόλου στον Τούρκο παραγωγό Ατζούν Ιλιτζαλί, που δήλωσε μεταξύ άλλων πως δεν θα συνεχίσει τη συνεργασία του με το κανάλι. Αν ωστόσο νομίζετε πως το... «Φάληρο» πτοήθηκε, κάνετε μέγα λάθος. Πιο σίγουρο από ποτέ για την επιτυχία του παιχνιδιού, σηκώνει από τώρα τα μανίκια για να προσελκύσει ακόμα περισσότερους τηλεθεατές στους ερχόμεvouς κύκλους με την επιλογή των παικτών που έχει ήδη ξεκινήσει.

survivor-(1).jpg

Ο πραγματικός λόγος όμως που η Acun Media αποφάσισε να αποχωρήσει προς το παρόν από το κανάλι είναι ότι ζήτησε παραπάνω χρήματα για να αυξήσει το μπάτζετ του παιχνιδιού, γεγονός που δεν άρεσε στους ανθρώπους του ΣΚΑΪ. Μοιραία επήλθε το «διαζύγιο κοινή συναινέσει», με τη διάθεση όμως οι δύο πλευρές λίγο αργότερα να συ ζητήσουν ξανά μήπως βρουν έναν κοινό άξονα συνεργασίας.

atzoun-survivor-all-star.jpg

Μέσα Ιουλίου το κανάλι θα μεταδώσει τον τελικό του ριάλιτι. Ακόμα ο ΣΚΑΪ δεν έχει δώσει ακριβή ημερομηνία, οι πηγές του TV24 όμως τοποθετούν την ανακοίνωση του ονόματος την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου. Πιο συγκεκριμένα, όπως όλα δείχνουν, θα ακολουθηθεί η ίδια τακτική που θέλει τους δύο τελευταίους και κατά συνέπεια δυνατότερους παίκτες να ολοκληρώνουν τα αγωνίσματά τους στον Αγιο Δομίνικο και στην Αθήνα, στο κλειστό του Γαλατσίου, να πραγματοποιείται η βραδιά της ανάδειξης.

survivor-780x410.jpg

Παρουσιαστής και συντονιστής της βραδιάς θα είναι ο Γιώργος Λιανός, ενώ φέτος στο κοινό δεν θα βρεθούν μόνο οι παίκτες που ταξίδεψαν στην Καραϊβική αυτή τη σεζόν για το παιχνίδι επιβίωσης αλλά και μέλη της οικογένειάς τους. Στόχος του καναλιού είναι να δημιουργήσει μια μικρή γιορτή στον μεγάλο τελικό για να προετοιμάσουν έτσι το έδαφος για την επόμενη σεζόν, η οποία θέλουν να είναι ακόμα πιο εντυπωσιακή.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved