Media

Αγγελική Νικολούλη: Ανακοίνωσε πότε θα σβήσουν τα φώτα του Τούνελ για τη σεζόν!

Gossip-tv Team

Χθες το βράδυ (9/6) η Αγγελική Νικολούλη αφού έκανε πολλές αποκαλύψεις για σοβαρές υποθέσεις μυστηρίου, αποκάλυψε και πότε θα ρίξει αυλαία, για φέτος, η εκπομπή της «Φως στο Τούνελ».

 

Η Μις Μαρπλ της ελληνικής τηλεόρασης, σε μία πιο χαλαρή στιγμή της πολύ ενδιαφέρουσας εκπομπής της χθες το βράδυ, ενημέρωσε τους τηλεθεατές για το πότε η εκπομπή της θα κλείσει τον φετινό κύκλο της για να ξεκουραστούν όλοι οι συντελεστές της και να επιστρέψουν και πάλι δυναμικά από τη νέα σεζόν στη μικρή οθόνη.

«Σε δύο εβδομάδες θα σβήσουμε τα φώτα του ‘Τούνελ’» είπε η Αγγελική Νικολούλη η οποία κατάφερε για ακόμα μία τηλεοπτική σεζόν να ξεχωρίσει αλλά και να κάνει σημαντικές αποκαλύψεις για σοβαρές υποθέσεις που χρειάζονταν εξιχνίαση.

Να θυμίσουμε ότι η εκπομπή Φως στο Τούνελ βγήκε στον τηλεοπτικό αέρα το 1995 και από την πρώτη στιγμή κατάφερε να αποκτήσει φανατικό κοινό.

28 χρόνια μετά, η εκπομπή έρευνας της Αγγελικής Νικολούλη συνεχίζει να σημειώνει μεγάλες επιτυχίες και να έχει γίνει η αγαπημένη συνήθεια των τηλεθεατών.

Δείτε το βίντεο με την ανακοίνωση της Αγγελικής Νικολούλη:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved