J2US: Αποκλειστικά backstage πλάνα - H ζεστή αγκαλιά Βανδή-Ιακωβίδη & οι απορίες του Σοϊλέδη
Media

J2US: Αποκλειστικά backstage πλάνα - H ζεστή αγκαλιά Βανδή-Ιακωβίδη & οι απορίες του Σοϊλέδη

J2US: Το αποψινό live είχε από το πρώτο λεπτό την ίδια ενέργεια, τον δυναμισμό και το κέφι που έχει κάθε Σάββατο βράδυ, ειδικά αν πρόκειται για πάρτι. 

Ο Νίκος Κοκλώνης ως οικοδεσπότης, έβαλε ξανά... φωτιά στο Σαββατόβραδο έχοντας στο πλευρό του βέβαια και τους σωστούς «συνεργούς» στο έγκλημα.

Δέσποινα Βανδή, Βίκυ Σταυροπούλου, Σταμάτης Φασουλής και Καίτη Γαρμπή σε πολύ καλή διάθεση χάρισαν τον καλύτερό τους εαυτό για να ανάψει το κέφι και φυσικά τα πήγαν περίφημα.

Και αν νομίζετε ότι το κέφι και η καλή διάθεση ήταν μόνο για τις στιγμές που ήταν οι κάμερες on, κάνετε λάθος καθώς τα ίδια και ακόμα πιο κεφάτα και ωραία συνέβαιναν στα backstage.

Η Βίκυ Σταυροπούλου στα καλύτερά της έκανε συνεχώς χαβαλέ με τον Νίκο Κοκλώνη ενώ στα διαλείμματα για διαφημίσεις στηνόταν για να βγάλει φωτογραφίες.

Είδαμε τον Τριαντάφυλλο να «πνίγεται» από αγκαλιές πιτσιρικάδων που ήθελαν διακαώς να βγάλουν φωτογραφία μαζί τους και φυσικά εκείνος δεν τους χαλούσε χατίρι.

Στις αγκαλιές... πνίγηκε μετά την εμφάνισή της στη σκηνή και η Κατερίνα Στανίση που όλα αυτά τα χρόνια στο μουσικό στερέωμα έχει αποκτήσει πολύ θερμούς θαυμαστές και θαυμάστριες.

Η αγωνία του Άρη Σοϊλέδη

Λίγο μετά την εμφάνισή του επί σκηνής με τη Μαριάντα Πιερίδη με την οποία ερμήνευσε το «Γεια σου», ο Άρης Σοϊλέδης που δεν είχε ακούσει και την καλύτερη κριτική από την επιτροπή έτρεξε στη Δέσποινα Βανδή όταν έπεσαν διαφημίσεις για να τη ρωτήσει ποιο ακριβώς λάθος είχε κάνει στην ερμηνεία του. Όλα βέβαια σε πολύ χαλαρό κλίμα και πολύ καλή διάθεση.

Λίγα λεπτά αργότερα, επί σκηνής, στο ίδιο διάλειμμα εμφανίστηκε ο Πέτρος Ιακωβίδης, guest της βραδιάς ο οποίος επρόκειτο να χαρίσει μοναδικές ερμηνείες στις μεγάλες επιτυχίες του. Ήθελε να κάνει sound check πριν βγει στον «αέρα» όμως καθυστέρησε αρκετά αφού κοντά του βρέθηκε η Δέσποινα Βανδή με την οποία για αρκετή ώρα ήταν αγκαλιά, αποδεικνύοντας τη μεγάλη εκτίμηση που έχουν ο ένας για τον άλλον.

Βέβαια όταν βγήκε κανονικά στη σκηνή για να τον απολαύσουν και οι τηλεθεατές, οι κριτές ξεσηκώθηκαν με τα τραγούδια του και μαζί με τον Νίκο Κοκλώνη έστησαν ένα μικρό πάρτι στην εξέδρα της κριτικής επιτροπής.

Ο Ιάσονας Παπαματθαίου αποθέωσε την Ηρώ

Όταν κάποια στιγμή η Ηρώ εμφανίστηκε στη σκηνή για να ερμηνεύσει με τη μοναδική φωνή της κάποια τραγούδια της αλλά και μεγάλες επιτυχίες του παρελθόντος, ο Ιάσονας Παπαματθαίου με τον οποίο αποτελεί ζευγάρι καλλιτεχνικό στο σόου, όχι μόνο την απόλαυσε αλλά και την αποθέωσε στις ερμηνείες της. Ο φακός του gossip-tv τον κατέγραψε την ώρα που η τραγουδίστρια βρισκόταν στη σκηνή και εκείνος βρισκόταν πολύ κοντά της για να την απολαύσει. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Δείτε backstage πλάνα από το αποψινό live όπως τα κατέγραψε αποκλειστικά η κάμερα του gossip-tv:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved