Χριστίνα Σούζη: Επέστρεψε στη δουλειά μετά το τροχαίο αλλά δεν την είδαμε. Τι είπε on air
Media

Χριστίνα Σούζη: Επέστρεψε στη δουλειά μετά το τροχαίο αλλά δεν την είδαμε. Τι είπε on air

Επέστρεψε η Χριστίνα Σούζη στη δουλειά της μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε την Τετάρτη 7 Ιουνίου στην κάθοδο της λεωφόρου Κηφισίας.

Λίγες ημέρες μετά το τροχαίο η αγαπητή μετεωρολόγος του ΣΚΑΙ βγήκε με τηλεφωνική σύνδεση στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά «Πρωινό μας», προκειμένου να δώσει την πρόγνωση του καιρού της εβδομάδας.

Η Χριστίνα Σούζη ανέφερε πως είναι καλά στην υγεία της και έπειτα ανέλυσε τον καιρό στον αέρα της εκπομπής.

souzi.jpg

«Καλημέρα καλή εβδομάδα σε όλους, ευχαριστώ πάρα πολύ, είμαι καλά απλά δεν μπορείτε να με δείτε ακόμα γιατί δεν είμαι σε κατάσταση για να με δείτε. Αλλά το μυαλό μου δουλεύει ξυράφι και η γλώσσα μου το ίδιο επίσης!», είπε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Σούζη.

«Έφτανα στο ραντεβού που είχα. Ούτε κατάλαβα πως έγινε. Έλεγα δόξα τον Θεό περπατάω. Είχα βγάλει τη ζώνη γιατί έφτανα στο ραντεβού για να παρκάρα. Θα μπορούσα να είχα χαιρετήσει... Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι ήμουν σε ένα αναποδογυρισμένο αυτοκίνητο. Τα χέρια μου ήταν γεμάτα με αίμα. Είδε τις φωτογραφίες η κόρη μου που είναι στη Θεσσαλονίκη και έπαθε σοκ. Μόλις ξεπρηστώ θα πιάσω δουλειά αμέσως. Ήθελα να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο που με αγαπάει», είχε δηλώσει λίγο μετά το ατύχημά της η Χριστίνα Σούζη.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved