Media

Τάσος Χαλκιάς: «Θα έλεγα στον Πέτρο Φιλιππίδη “Πώς τα έκανες έτσι καημένε;”»

Gossip-tv Team

 

Ο Τάσος Χαλκιάς μίλησε μεταξύ άλλων στο Πρωινό για τις φήμες που θέλουν τον Πέτρο Φιλιππίδη να επιστρέφει στο σανίδι.

Ο ηθοποιός ξεκαθάρισε πώς δεν θα επιδιώξει να μιλήσει μαζί του αλλά αν τον συναντούσε στο δρόμο θα του μιλούσε.

«Δεν έχω ιδιαίτερη επαφή με την τηλεόραση ούτε εκείνη με εμένα. “Χωρίσαμε” κοινή συναινέση. Το ότι δεν είμαι στην τηλεόραση δεν μου κοστίζει παρά μόνο κάποια χρήματα που χάνω» είπε χαρακτηριστικά.

xalkias.jpg

Και πρόσθεσε: «Δεν έχω καμία σχέση με ψυχολόγους, ούτε πιστεύω σε κάτι τέτοιο. Ούτε η παιδική μου ηλικία μου άφησε τραύματα.

Δεν ειρωνεύομαι κάτι, δεν απαξιώνω κάτι αλλά δεν είναι της δικής μου άποψης μια τέτοια λύση. Πιστεύω στον άνθρωπο. Έπεσες; Δεν πειράζει, ξανασήκω και προχώρα.»!

Και σε άλλο σημείο τόνισε: «Είμαι χρεωμένος αλλά εγώ φταίω. Ήταν ξεροκεφαλιά δική μου! Έβγαλα λεφτά από τη δουλειά μου και τα ξόδεψα πάλι στη δουλειά μου. Πουθενά αλλού»!

Και υπογράμμισε: «Δεν είναι οι ηθοποιοί celebrities. Γίνεται να είμαι εγώ celebrities ενώ δεν έχω πάει ποτέ στη Μύκονο;»!

Και κατέληξε λέγοντας ο Τάσος Χαλκιάς: «Στον Πέτρο Φιλιππίδη αν θα μιλούσα; Γιατί να μη μιλήσω; Αν τον συναντήσω στον δρόμο θα του πω “Πώς τα έκανες έτσι καημένε;”. Θα μου πει ότι δεν έκανε τίποτα. Την υπόλοιπη συζήτηση δεν ξέρω να στην πω γιατί δεν έχει γίνει».

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved