Survivor – Ασημακόπουλος: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την επιστροφή του και η ατάκα για τον Μπάρτζη
NDP photo agency
Media

Survivor – Ασημακόπουλος: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την επιστροφή του και η ατάκα για τον Μπάρτζη

Η κάμερα της εκπομπής, Ποιος είναι πρωινιάτικα τον τσάκωσε στο αεροδρόμιο, όπως και την οικογένειά του που τον περίμενε.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος ανέφερε: «Την παλεύω, μετά από τόσες ώρες ταξίδι. Δεν στεναχωρήθηκα που έφυγα, ίσα-ίσα. Έχω πει ότι θέλω νικητή τον Νίκο Μπάρτζη».

Στο αεροδρόμιο για την υποδοχή του βρέθηκαν η μητέρα και ο αδερφός του, Γιάννης.

20230611180622_1D8A6803.jpg

Ο αδερφός του είπε: «Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι. Έφτασε πολύ άξια μέχρι τους 10 με τις δύσκολες συνθήκες του παιχνιδιού» και δεν έκρυψε το παράπονό του για τις συμπεριφορές κάποιων παικτών.

Η μαμά του τόνισε: «Του ετοίμασα το αγαπημένο του φαγητό: φασολάκια με τυρί φέτα»!

20230611173339_1D8A6795-(1).jpg

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στο επεισόδιο της 8ης Ιουνίου ότι αυτός που αποχωρεί από το ριάλιτι επιβίωσης είναι ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Στο άκουσμα του αποτελέσματος ο Γιώργος πήρε τον λόγο και τόνισε: «Το περίμενα! Στάνταρ. Είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα. Νιώθω πολύ μεγάλη χαρά γιατί θα πάω στους γονείς μου και τους ανθρώπους που αγαπάω στην Ελλάδα.»

Και συνέχισε λέγοντας: «Νιώθω όμως και λύπη που θα αφήσω αυτόν τον μούργο εδώ πέρα και όλη την ομάδα. Τον Μάριο Πρίαμο και την Σταυρούλα και την Στέλλα και τον Ηλία γιατί πραγματικά εδώ πέρα αυτή είναι η προσωρινή μου οικογένεια με τα καλά και τα κακά της».

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος επέστρεψε στην Ελλάδα μετά από 22 εβδομάδες με γεμάτες τις τσέπες του. Ο παίκτης γύρισε από το ριάλιτι με το ποσό των 110.000 ευρώ στον τραπεζικό του λογαριασμό, δηλαδή κάτι παραπάνω από ένα έπαθλο νικητή.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved