MasterChef - Σωτήρης Κοντιζάς: Όλες οι φορές που κάτι δεν πήγε καλά με αυτό που δοκίμασε
Media

MasterChef - Σωτήρης Κοντιζάς: Όλες οι φορές που κάτι δεν πήγε καλά με αυτό που δοκίμασε

MasterChef: Λίγο πριν την ανακοίνωση του μεγάλου νικητή, θυμόμαστε τον Σωτήρη Κοντιζά πως αντέδρασε όταν δοκίμασε ένα πιάτο και… κάτι δεν πήγε καλά!

Τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα στο ριάλιτι μαγειρικής καθώς οι παίκτες έχουν να αναμετρηθούν με τον μεγαλύτερο εχθρό της κουζίνας, που δεν είναι άλλος από τον χρόνο.

Να σας θυμίσουμε ότι ο Φώτης στο πιάτο του είχε φτιάξει, άφησε ένα κόκκαλο και μάλιστα, ήταν μεγάλο. Πώς αντέδρασε όταν το συγκεκριμένο κόκκαλο το πέτυχε ο Κοντιζάς;

kontizas.JPG

Ο Φώτης είχε φτιάξει κοτόπουλο φιλέτο σοτέ με γκρεμολάτα μαϊντανού και sour cream με μυρωδικά. Μάλιστα, έδειξε να έχει ιδιαίτερη εμπιστοσύνη στο πιάτο του. Όμως στην πρώτη κιόλας μπουκιά ο Σωτήρης Κοντιζάς ανακάλυψε ένα κόκκαλο.

«Πως ξεκινάμε έτσι; Και δεν είναι και μικρό! Πως έγινε αυτό τώρα;» ρώτησε ο γνωστός σεφ με τον διαγωνιζόμενο να μην κρύβει την αμηχανία του. «Σεφ, απροσεξία! Τώρα ξενέρωσα» ανέφερε ο Φώτης.

kontizas-kokalo-12.JPG

«Με αυτό το λάθος νομίζω ότι βρίσκομαι στην αποχώρηση. Ας μην το κρίνουμε μόνο μέσα από τον διαγωνισμό, ας το κρίνουμε και σε ένα εστιατόριο. Αν δεν είχαμε την αστοχία με το κόκκαλο, επειδή δοκίμασα όλες τις παρασκευές, εκτός από την πίκλα, σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος» είχε πει «γυρνώντας στη θέση μου σκέφτηκα πως καταστραφήκαμε».

Μία άλλη αμήχανη στιγμή στο MasterChef, ήταν όταν ο Σωτήρης Κοντιζάς έφτυσε το ψαρονέφρι του Γιώργου Πορφύρη.

kontizas-(1).jpg

Ο Γιώργος Πορφύρης δεν ήταν σε καλή μέρα και σε ένα πιάτο του, το κρέας του δεν είχε ψηθεί. Ηταν μάλιστα ωμό σε κάποια σημεία γεγονός που οδήγησε τον Σωτήρη Κοντιζά να φτύσει τη μπουκιά του μέσα σε χαρτοπετσέτα.

Κάποια άλλη στιγμή, ο Σωτήρης έπρεπε να δοκιμάσει το ψάρι που έφτιαξαν οι παίκτες και είπε: «Στο αντίγραφο είναι πολύ πιο σκούρα» κι έπειτα σημείωσε: «Α, είναι “ζωντανό” το μπαρμπούνι» και τότε πετάχτηκε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και είπε: «Είναι σκληρό…» και απευθυνόμενος στον Σωτήρη ανέφερε: «Έφαγες ρε γλάρε;» μ’ εκείνον να κάνει μια γκριμάτσα πως προσπαθεί να καταπιεί σαν το πτηνό και τότε όλοι άρχισαν να γελάνε ασταμάτητα.

Και φυσικά δεν θα ξεχάσουμε το απίστευτο περιστατικό, όταν ο Σωτήρης βρίσκει στο φαγητό του ένα ωμό πόδι καραβίδας.

kontizas98-768x434.webp

«Ρε, με δουλεύουνε; Τώρα θα το δείξω αλλά δεν θα με πιστέψει κανένας. Πόδι καραβίδας ωμό! Να το, κοίτα το» είχε πει γελώντας, ο Σωτήρης Κοντιζάς.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved