MasterChef: Όλες οι φορές που Κοντιζάς, Ιωαννίδης και «θείος Λεωνίδας» αναφέρθηκαν στα παιδιά τους
Media

MasterChef: Όλες οι φορές που Κοντιζάς, Ιωαννίδης και «θείος Λεωνίδας» αναφέρθηκαν στα παιδιά τους

 

 Οι κριτές του MasterChef δεν είναι μόνο εξαιρετικοί σεφ, αλλά και υπέροχοι μπαμπάδες. Και μπορεί την προηγούμενη σεζόν να ήταν μπαμπάς μόνο ο Σωτήρης Κοντιζάς, σ' αυτόν τον κύκλο όμως ήταν και ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Ο Σωτήρης Κοντιζας έχει τρία παιδιά, τα οποία έχουν Ιαπωνικά ονόματα. Την Αριάνα-Τσιχίρο, τον 3χρονο Κένζι και τη μικρούλα Ιζούμι. Λίγο πριν τη πρεμιέρα αυτού του κύκλου που τελειώνει, ο Σωτήρης Κοντιζάς είχε δημοσιεύσει στο Instagram μία φωτογραφία της μικρής του κόρης, Izumi, από τα παρασκήνια.

Η μικρούλα κάθεται σε μια καρέκλα και κοιτάζει χαμογελαστή το φακό.

«Την αίτηση την έκαναν οι φίλοι μου. Μαγειρική για μένα είναι ένα μπολ με ζεστό τραχανά. Αφήνω πίσω τα δύο μου αδέρφια κ τη μαμά μου αλλά θα βλέπω περισσότερο τον μπαμπά μου. Έχω έρθει για τη λευκή ποδιά κ τίποτα λιγότερο.Μάγειρες από κούνια», ήταν το σχόλιο του γνωστού σεφ, υπενθυμίζοντας παράλληλα την πρεμιέρα.

1686572432025-596769087-kontizas.JPG

Όσο για τον μπαμπά, τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, μάθαμε πως είναι η καθημερινότητά του με το νέο μέλος.

«Σεφ, εσείς πώς περνάτε με το καινούργιο μέλος στην οικογένεια;», ήταν η ερώτηση παίκτη για να απαντήσει: «Εγώ περνάω εξαιρετικά. Ο μικρός είναι φοβερός».

«Σας μοιάζει;», τον ρώτησε ο Γιώργος Πορφύρης. «Δεν θέλουμε να μας μοιάσει. Έχεις δει τη μαμά του; (Χρύσα Μιχαλοπούλου). Στη μαμά του να μοιάσει», απάντησε με το σχόλιο του Γιώργου Πορφύρη σε αυτό, να τον κάνει να πιάσει το μαχαίρι.

koutsopoulos-(1).webp

«Είμαστε φίλοι στο Facebook», ήταν το σχόλιο του παίκτη. «Αν είσαι φίλος στο Facebook όπως νόμιζε η μητέρα μου κάποια στιγμή με τον Σωκράτη Μάλαμα… Της είπα θα πάω σε μία συναυλία του Σωκράτη και μου είπε “είμαστε φίλοι με τον Σωκράτη”. Και της λέω “τι εννοείς;” και μου λέει “βέβαια, είμαστε φίλοι στο Facebook”. Η κυρία Μαρία μέχρι να καταλάβει το περιβάλλον νόμιζε ότι είναι φίλη με τον Σωκράτη Μάλαμα», είχε αναφέρει ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Μία υπέροχη φωτογραφία με τον γιο του είχε ποστάρει ο Πάνος Ιωαννίδης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μιας και τον είχε πάρει μαζί του στα γυρίσματα του MasterChef.

Ο κριτής του MasterChef μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του ακολούθους μια πολύ τρυφερή φωτογραφία με τον μικρό Κωνσταντίνο, ενώ στη λεζάντα σχολίασε με χιούμορ: «Στη δουλειά με τον μπαμπά .. είπα να βοηθήσω λίγο τον σκηνοθέτη».

gios-ioanidi.JPG

Ο Πάνος Ιωαννίδης μιλώντας για τις αλλαγές στη ζωή του μετά την έλευση του γιου του είχε πει: «Με το μωρό έχει αλλάξει πάρα πολύ η ζωή μου. Το μωρό είναι μια άλλη πίστα, κοιμάμαι λίγες ώρες. Θα ασχοληθώ κι εγώ πάρα πολύ. Βάζει πολλή πλάτη η σύντροφός μου. Αλλά είναι άλλη φάση. Δε σου μένει πολύς χρόνος. Και πριν δεν είχα χρόνο, τώρα είναι που δεν υπάρχει καθόλου χρόνος. Εγώ θα πω στον γιο μου αυτό που μου είχε πει και ο δικός μου πατέρας. “Παιδί μου γίνε ό,τι θέλεις στη ζωή σου, φτάνει να το αγαπήσεις”. Φέτος αγοράσαμε ένα σπίτι στο Πήλιο και θα ήθελα κάποια στιγμή να μείνουμε μόνιμα εκεί και να ζήσουμε στη φύση».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved