Κάγκελο η Ελένη Μενεγάκη με την αποκάλυψη του Αλέξανδρου Μαρτίδη για την «Γη της Ελιάς»
Media

Κάγκελο η Ελένη Μενεγάκη με την αποκάλυψη του Αλέξανδρου Μαρτίδη για την «Γη της Ελιάς»

Ο Αλέξανδρος Μαρτίδης και η Ιφιγένεια Πιερίδου μίλησαν για τη σειρά του MEGA «Γη της Ελιάς» στην οποία συμμετέχουν, καλεσμένοι στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκης

Οι δύο ηθοποιοί αρχικά μίλησαν για την συνεργασία που έχουν μεταξύ τους, σημειώνοντας παράλληλα ότι είχαν την τύχη να έχουν μια πολύ καλή επικοινωνία.

«Αυτό που ξέρουμε είναι ότι ξεκινάνε οι αντιδράσεις από το χωριό και ο Γιώργης ξαναπαίρνει το φάκελο της υπόθεσης», αποκάλυψε ο Αλέξανδρος Μαρτίδης.

alexandros-martidis-kentriki.jpg

Αναφερόμενος στον χαρακτήρα του Γιώργη που υποδύεται ανέφερε ότι θα πρέπει να λυγίσει κάποια στιγμή, λόγω του μεγάλου έρωτα που νιώθει για την Ευτυχία.

«Ο Γιώργης μετά από διάφορα flashbacks που έχει παίρνει έναν άνθρωπο εμπιστευτικά και του λέει ότι θέλει να τσεκάρουν το σπίτι της Ευτυχίας και μπαίνουν μέσα σε αυτό όταν λείπει η Ευτυχία. Βάζουν μία ουσία πάνω στους τοίχους κι εμφανίζει το αίμα. Από αυτό το αίμα παίρνει δείγμα και το στέλνει για ανάλυση. Από αυτό το δείγμα μαθαίνει ότι το αίμα δεν είναι της Ευτυχίας, αλλά του Ανέστη».

1675200784324-504201095-ifigeneia-pieridou-1.jpg

Για τη σχέση του Γιώργη με την Ευτυχία σημείωσε ότι από την πρώτη στιγμή ήταν αγνός ο τρόπος που σκεφτόταν ο Γιώργης την Ευτυχία.

Στην κουβέντα για τις εξελίξεις και το σενάριο της σειράς αποκάλυψαν ότι όταν το διαβάζουν πολλές είναι οι φορές που βουρκώνουν.

Τέλος ο Αλέξανδρος Μαρτίδης αποκάλυψε ότι έχει μία κόρη 12 ετών, την οποία απέκτησε σε πολύ νεαρή ηλικία, κάτι που επίσης εξέπληξε την παρουσιάστρια.

Σημειώνεται ότι η Ελένη Μενεγάκη μετά από ένα διαφημιστικό διάλειμμα είπε πως μια εξέλιξη που της αποκάλυψε ο ηθοποιός εκτός αέρα, την άφησε κάγκελο...

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved